Donika Kuźniewska Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Gdy otworze oczy Wiem kto rządzi światem Aniele nie odpędzaj mnie Eminentny Archanioł Grozi mi palcem Chce mnie spłoszyć Jak młodą sarnę Zanim mi powie: Ostatni raz odpuszczam Ci grzechy Wypiję leczniczy napar z ziół
Daremond D`Unnarth Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Tytuł wydał mi się nieco przewrotny co do całości
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Zamysł dobry tylko wykonanie... Eh po co ten wielokropek? Czy nie lepiej wygląda to w ten sposób : 'Zanim mi powie : ostatni raz odpuszczam Ci grzechy Wypiję leczniczy napar z ziół' ?? Tak po za tym podobają mi się sformułowania, jest w nim 'to coś', + pozdr.
Ona_Kot Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 a to co?! dosyć mam aniołów i takich wizji po "ziołach" wiersz słabiutki, nawet bardzo słabiutki pozdrawiam
Donika Kuźniewska Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jay Jay Kapuściński dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi