Coco Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Seks jest nudny Nic nie znaczący Bez czucia Choć tak wyczekiwany W latach młodzieńczych Ktoś mi go obrzydził Zraził niechęcią Był pusty A ktoś mnie wykorzystał Wkradł się Do mego wnętrza Choć tego nie chciałam Potraktował jak zabawkę Powtarzałam słowa zaprzeczenia Jak by nie słyszał Przywarł mnie do ściany Lecz ty byłeś inny Delikatny i czuły Twe ręce poruszały się Po mym ciele Jak pędzel po papierze Tak idealnie Nie był to seks A kochanie Ja byłam płótnem Zaś ty malarzem Rzecz, której nie lubiłam Ty zmieniłeś w poezję Tworząc we mnie Dawno zgaszone pragnienie Edytowane 6 Marca 2021 przez Coco (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piórkiem i węglem znaczy?
[email protected] Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) @Coco Coco - płótnem, a już naciskałem na serce?! Miłego dnia. Edytowane 6 Marca 2021 przez [email protected] (wyświetl historię edycji) 2
tetu Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Po tytule spodziewałam się czegoś innego, bardziej dowcipnego, wtedy być może tytuł by się obronił. Niestety, nie zaciekawiłaś, tekst zbyt dosłowny. Popraw błąd, który wskazali przedmówcy. Pozdrawiam.
Marek.zak1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Nie zgadzam, się z pierwszym zdaniem, bo jest wiele nudnych czynności, ale na pewno nie seks.
Coco Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 @jan_komułzykant chodziło mi, że jego ruchy i przesunięcia palcami po skórze były tak delitakne i piękne jak malowanie po płótnie @Marek.zak1 zależy dla kogo @tetu dziękuję za szczerą opinię
jan_komułzykant Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Coco wszystko zrozumiałem i co do ruchów nie mam żadnych zastrzeżeń, też maluję ;) Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi