Gość Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @[email protected] Cieszę się, że mnie rozumiesz :D
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @error_erros Wszystko zależy od okoliczności, ale czytając ostatnią strofę tego się spodziewałem, zresztą Lempart może a my nie?
Gość Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @[email protected] Otóż niektórzy uważają, że Lempart nie może Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak ... bo peel subtelny jest i delikatny :)
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @iwonaroma Iwono właśnie w tym jest problem, że ta subtelność zamienia się w nagły wybuch, zemścił się przynajmniej na drzwiach i futrynie, a nie na niewinnej kobiecie. Pozdrawiam pięknie. @error_erros Powiedz mi dlaczego Tobie /peelowi/ wolno a Jej nie?
jan_komułzykant Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 To ‘pierdolnięcie’ jest niczym innym, jak oszukiwaniem samego siebie. Stąd być może to wychodzenie cichcem, po nocy, bez szlochów i błagań. Co podobać mi się nie powinno, ale wyczuwam też dozę takiej szelmowskiej (nie znalazłem lepszego określenia) hipokryzjoniniuni – przewidującej reakcję typu: „och, biedaczek, tak cichutko odszedł i nawet porządnie drzwiami nie pierdolnął ;))) Oryginał? A może jednak lepiej było wyjść razem z futryną? Jest o czym pomyśleć, dlatego bardzo mi się podoba. :)
Gość Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @[email protected] Z takimi pytaniami to do Prezesa ;] @jan_komułzykant To może umówmy się, że ostatecznie nie znamy okoliczności, które doprowadziły peela do owych drzwi, a które mogły być kluczowe dla zrozumienia jego postępowania ;)
[email protected] Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @error_erros Tak myślałem... wiedziałem że się wyłga i jeszcze drzwi zamknie przed nosem. Dobranoc.
beta_b Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że to gniew, zranienie etc. doczytałam w komentarzu. skoro jest wq to po co całuje, włosy dotyka i pielęgnuje? zakorkowana osobowość. mnie te drzwi zrobiły wieczór. nie wiem jak jej. ;) bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Witaj - jestem na tak - Pozdr.
beta_b Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o jezuśku, chyba tak kota nazwę co niby moją luśkę podrywa a przychodzi na wyżerkę 1
w kropki bordo Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @error_erros pachnie gramofonem....jak dla mnie:())
Gość Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @w kropki bordo Dlaczego gramofonem? Mam nadzieję, że to niempomyłka i nie miało być "grafomanem" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @w kropki bordo Aaaa...to nie rozumiem xD
w kropki bordo Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @error_erros Aaaa to już nie mój problem...@error_erros
Gość Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @w kropki bordo Cóż, w takim razie mój tym bardziej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @error_erros hm... A mi najbardziej podoba się druga strofa. Pozostałe bym "podrasowała". Może być nawet ten wulgaryzm ale czuję niedosyt. Nawet on nie poruszył mojej czaszki ;) Druga strofa trafiła do serca :)
Gość Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @M.A.R.G.O.T Zatem w jednej trzeciej jesteś na tak. No cóż, dobre i to! ;D Pozdrawiam!
Gość Franek K Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Mocny, ekspresyjny tekst. Tylko dlaczego taki nierówny? Żeby się źle czytało? ;) Podskakuje w trzech miejscach. Być może tak miało być, żeby podkreślić rozedrgany nastrój, ale ja bym to na Twoim miejscu wyrównał. Poza tym rozważyłbym, czy te stygmaty powinny być aby na pewno słodkie, a nie cierpkie na przykład. No i jeszcze jedno. Dziwne to rozstanie, jak dla mnie w sumie. Z jednej strony wzburzenie, a z drugiej czułość (przynajmniej jej resztki). Z autopsji wiem, że tak to jednak nie wygląda, no ale mogę się mylić, gdyż każdy przypadek jest inny.
Rekomendowane odpowiedzi