wieczorna modlitwa
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Wiechu J. K. 3 391
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Berenika97 Dziekuje za komentarz. :)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez vioara stelelor · Opublikowano
A ja dzisiaj wolę wiosnę zamiast ciebie, gdy przez park wędruję czule z nią za rękę. Ona słodko w ucho zieleń mi wszeptuje i do zmysłów białym wdzięczy się krokusem. Czasem skarci mnie łagodnie lekkim deszczem, później dłonie w nocnym wierszu pieścić będzie bzem, forsycją, mirabelką, magnoliami, i w ramiona moje wtuli wszystkie kwiaty. Wreszcie pójdzie mi do głowy jak eliksir z pierwszej rosy, słów gorących, młodych liści. drżąca w barwach i poświatach - wiosna moja! I to jej chcę teraz mówić - pragnę, kocham. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
Aż sobie musiałam poszukać co znaczy słowo snadnie No i znalazłam to: Używany był także w kontekście oznaczającym "prawdopodobnie" lub "widocznie". Jest to określenie oceniające, wskazujące na brak wysiłku. Taki peel niekoniecznie mi się widzi, ale co tam. Jak mi napiszesz, że to tylko do rymu, to zmienię zdanie :) Tymczasem. -
Przez Mel666 · Opublikowano
@Papierowy Lis każda łza to niegasnąca gwiazda. Spadajaca czy nie wciąż gdzieś jest....nadzieja -
Przez Papierowy Lis · Opublikowano
@Mel666 poważny temat. Zawsze jedna łza spada z nieba gdy odchodzi ktoś, kto nie powinien. Ciekawe czy kiedyś gwiazd zabraknie. Gustuję i pozdrawiam
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi