Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 14 Lutego 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Raz zwrócił się do mistrza młodzieniec zmartwiony, - Nie jestem wcale pewien miłości mej żony, tak we dnie, jako w nocy raczej obojętna. no i do miłowania przeważnie niechętna. - Widać, sprawa dotyczy ducha, jak też ciała, może kąpiel w przerębli*, czasami to działa. Po takiej gorąc straszny w niewiastę wstępuje i wielką namiętnością ten sposób skutkuje. * natarcie śniegiem, lodowy okład, do decyzji medyka. Edytowane 24 Lutego 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 9
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Morsowanie Podziała na nie. Pozdrawiam 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 Ale jak wrzuci, przeciw jej woli, to raczej potem mu... nie pozwoli ;) Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świadoma niewiasta, kiedy chce być zdrowa, wtedy na terapię jest zawsze gotowa. 2
Annie Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Mistrz lubi sado- maso? Czyżby się naoglądał 50 twarzy Greya Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mozna by tak podejrzewać - ale przecież to inna epoka ;) Jednak za rady wrzucania ukochanej żony do przerębli nie dam serduszka ;) Edytowane 15 Lutego 2021 przez Annie (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O wrzuceniu mowy nie było, tylko o kąpieli, podobnie jak to czyni obecnie popularna w wielu schorzeniach krioterapia. A z sado -maso to i Greyem to nie ma naprawdę nic wspólnego., Pozdrawiam P.S. dodałem inne możliwości leczenia zimnem, do decyzji medyka. Edytowane 15 Lutego 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Wiadomo, krańcowość wywołuje krańcowość :) Tylko jak ją później uspokoić... :);) 1
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaspokoić:)). Może szalej?? M 2
iwonaroma Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko zaspokojenie przynosi ukojenie :)
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak myślałem, ale potwierdzenie kobiety jest nie do podważenia:). 1
Gość Franek K Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Zawsze myślałem, że przerębel jest rodzaju męskiego, nawet jak kułem 30 cm lodu, by się wykąpać. Stare dzieje..., ale igiełki w ciele są po tym niesamowite :)
iwonaroma Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) to dotyczy też mężczyzn, bo jaki on miałby w tym interes ( ;)), gdyby to jego nie dotyczyło :)). No chyba że święty :) - ten już w pełni spokojny, ale też (ponoć :)) seksem niezainteresowany:).
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I stąd taka teraz popularność krioterapii w wielu dziedzinach. Jeszcze jak Radwańska grała pokazała na FB kabinę i strasznie niską temperaturę do leczenia mikrourazów. To jak Parazelsus mawiał, truciznę od lekarstwa różni tylko dawka, więc dobrze, że wyszedłeś w odpowiednim czasie:). Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi