Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Lutego 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) opuszczona chata w niej tylko wiatr i zapomniany czas z ciszą rozmawia w kącie śpi pająk obok stary piec szuka wspomnień tych które grzały przy stole ława tak sobie myśli o tym i o tamtym gdy gość tu był za oknem stara okiennica skrzypi chce coś powiedzieć ale jej nie wychodzi na dachu biały kot ciemnego szuka księżyc to widzi się uśmiecha obok na cmentarzu ktoś cicho rozmawia to duchy zmarłych chatę wspominają Edytowane 11 Lutego 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 8
Marek.zak1 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Jest klimat opuszczonych domów. Popraw "biały". Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ożywiłes ten dom w mojej wyobraźni i na pewno nie tylko mojej... Poczułam też "wyciszone piękno opuszczenia" :) Pozdrawiam. 1
Pan Ropuch Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 @duszka Chata z tego i nie z tego świata, żyje, słucha, mówi a niby tylko już wiatr w niej hula Pozdrawiam Pan Ropuch 1
duszka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak :) Pozdrawiam Cię również :) 1
Somalija Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar popatrz na tą ilustację, to pewnie ten piec i Ty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miłe to co napisałeś - poprawione - dzięki Marku. Witam serdecznie - no tak o drzwiach zapomniałem - Dziękuje za czytanie - Pozdr. Dzięki za odwiedziny są miłe - Pozdr.zimowo Witam i dziekuje za ową bajkę - jest miła. Pozdr. usmiechem. @M.A.R.G.O.T - @zyzy52 - @Henryk_Jakowiec - - wszystkim dziekuje in ślę uśmiech. 1
Somalija Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar chodzło o ilustracje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Popatrz na tą. To sad przed chatą: 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śliczne - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi