jazzkółka Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 jest w twojej dłoni miejsce na moją dłoń a w oczach iskra która rozpala wzrok usta zgodliwe kształtem kiedy się uśmiecham ciało kołyszące . ciepłem we wspólnym oddechu dotyk który niedotykalne najczulej pieści słowa niewysłowione tęsknotami po spełnione szczęście w płynącej unisono in ty mnie pieśni życia jednym nieodrębnym wiem wiesz jesteśmy 7
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Naiwnie, ale bez tego ciągu dalszego być nie może. Pozdrawiam 1
W_ita_M. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @opal Puenta składa wiersz w całość. Pozdrawiam. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ten fajny :). Podoba mi się rozbita intymność, chociaż zawiesiłem się chwilę nad nią :) Pozdrawiam 1
huzarc Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @opal Do miłości można się przecież ustosunkować na różne sposoby;) Pozdrawiam:) 1
Czarek Płatak Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 Trochę tak, ale co z tego skoro ciepło bijące z tego tekstu jest wyczuwalne niemal fizycznie :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi