joanna53 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Rosną jodły na gór szczycie mroźny je owiewa wiatr prędko płynie moje życie z każdym dniem przybywa lat Zbudowałem dom wspaniały fundamentu było brak cegły się już rozleciały posypały w drobny mak Może ktoś podobny stawia niech pomyśli najpierw wprzód czy ma szanse do przetrwania by to nie był marny trud Nigdy życia nie oszukasz choćbyś nawet bardzo chciał wiedz swojego serca słuchaj cząstkę jego z siebie daj Edytowane 6 Lutego 2022 przez joanna53 (wyświetl historię edycji) 4
beta_b Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pleonazm, ale całość zrozumiała, bb 1
aMZ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Matko Święta ! "PLEONAZM"! , no niesłychane! A proszę przeczytać "Flupy z Pizdy" tam to są dopiero PLEONAZMY!! Pani bb:) Zdrówka i aby PLEONAZMY Pani nigdy nie prześladowały!
beta_b Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @aMZ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem nieco zdziwiona emocjami w komentarzu. Jakbym nie wiem co zrobiła - sacrum obraziła. Ale że co? 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam - jestem za wierszem - uśmiecham sie. Spokoju życzę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Fajny, rytmiczny i z przesłaniem - podoba się. Można jedynie przemyśleć fragment wyłapany przez @beta_b, bo rzeczywiście trochę masło maślane wyszło. Wiem, potocznie się tak mawia, ale my tu staramy się poezję tworzyć. Co nie? ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi