Vera_Ikon Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 bezsilna brakiem wrosłam w powinność kamieniem wołam tylko próżne modlitwy mech milczeniem obrósł listy od których niegdyś papier się rumienił nim uschniesz w starodrukach molem książkowym przeczytaj raz jeszcze tamtą kołysankę odejdź gdy zasnę [23.02.2005.]
stanislawa zak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 pięęęęęęknie! pogratulować!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jestem pod wrażeniem ! Wspaniały wiersz pod każdym względem. Pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 próżne modlitwy mech milczeniem obrósł listy -----> tu te listy są jakoś nienaturalnie oddzielone :) od których niegdyś papier się rumienił W 3ciej strofie wersyfikacja też wydaje mi się dziwna. pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 + + i jeszcze raz + ;-) ten wiersz mnie uspokoił, wyciszył ;-) a to mi dziś było potrzebne... POZDRAWIAM!
Vera_Ikon Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Cieszy mnie, że się spodobało :) Co do wersyfikacji, Włodku, to zgadzam się, że coś tam zgrzyta. Już w warsztacie próbowałam to jakoś rozsądnie rozpisać i tyle z tego wyszło. Może masz na to pomysł? Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam serdecznie.
Gość Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Vero , wiersz o głębi , napisany lekkim językiem lecz dosadnio mówiącym, budzącym do rozważań z kołysanką .....Podoba mi się , pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi