Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 kiedy zwolnić przykucnąćprzyjrzeć się dokładniejtemu co nas otaczanie gonić od rana po wieczórdać nacieszyć się zmysłomodpocząć odsapnąćnie dajmy się zwariować życiuprzecież mamy tylko jednojedno jedyne nam daneżyjmy pełnią księżycazaćmieniem słońcakochajmy nie tylko siebiekochajmy też innycha będziemy szczęśliwsigdy dojdziemy do końca 4
Antoine W Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dukata za utwór daję... a może nawet Talara? (co stoi wyżej na giełdzie w Konstantynopolu i Jeruzalem?)
duszka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i świat bedzie wtedy też odrobinę szczęsliwszy :) Piękne wezwanie i czuję że płynie prosto z serca. Pozdrawiam :)
Marek.zak1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Tak Waldemarze, odpoczynek i zatrzymanie są ważne, ale ten odpoczynek po intensywnej pracy. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ano szalone ni to mocno...dzieki że zajrzałaś. Udanego dnia życzę. Witam - ucieszył mnie twój komentarz i rozbawił tym Dukatem i Talarem - tak za młodych lat mnie wołano - i jeszcze - Grosik Złotówka Moneta - fajne to było. Dzięki za czytanie - Dzieki Duszko za miłe słówko - Pozdr.serdeczym uśmiechem. Witami dziękuje - Pozdr.serdecznie. Witam - są ważne to fakt - dzięki że zajrzałeś Marku. Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 @huzarc - dzięki serdeczne. Pozdr.
Marek.zak1 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Zaglądam, ale pisze koment jak mam cos sensownego do napisania. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam tak samo Marku - i dobrze mi z tym. Pozdr. ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi