Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Heniowi za inspirację Desperacko wraz ze świtem w pelerynę okutany na środku torowiska trząsł się z zimna oskubany ograbiła ze wszystkiego kwoka wredna oraz szczwana najpierw go wykorzystała bo chędożył aż do rana potem rzekła bardzo krótko: całą noc przyjemność miałeś aż w kurniku pękło łóżko ja dawałam tak jak chciałeś teraz mi się coś należy z twoich piórek chcę mieć futro przyjemności te kosztują zapamiętaj raz na jutro" a kogucik jeszcze młody więc uwierzył starej kwoce oskubała do gołego i na tory zdołał dotrzeć szczęściem tory są w remoncie i kogucik sobie przeżył dla was morał koguciki nie możecie kwokom wierzyć bo radocha obopólna płacić za to jakaś bzdura w satysfakcji ma zapłatę każda chędożona kura Edytowane 9 Lutego 2021 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 4
Marek.zak1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Wiersz fajny, ale samiczki chcą mieć satysfakcję plus:). Takie prawa świata. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) żeby nie powiedzieć 500+ dzięki pozdrawiam uprasza się nie kojarzyć z rządowym 500+ Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @Jacek_Suchowicz Piękny wyszedł Ci erotyk choć drobiowy, lecz nie drobny bo budzący śmiech i podziw bo seks w treści jest zasobny. Sytuacje niczym w życiu przewijają się w tej treści odsłaniając i przewrotność ale także spryt niewieści. Wiersz powinien być przestrogą zaślepionym w swej miłości kogucikom pod rozwagę - kurka sobie gniazdko mości. Pozdrawiam:) He Ja 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 a przy okazji jak obejść obostrzenia: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @Jacek_Suchowicz Któż z nas chciałby tkwić w zakazach i poddańczo żyć pod butem? Przeto każdy na swój sposób swą prywatną ma porutę. Nie przejmuje się ogółem jego musi być na wierzchu nawet słońce może zmusić by wschodziło mu o zmierzchu. Zna tysiące różnych obejść i wciąż nowe wynajduje bo choć może są bez sensu ważne, że on znów triumfuje. Pozdrawiam:) He Ja 1
Gość Franek K Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Satysfakcja satysfakcją, Lecz nim wychędożysz kurę To uważaj, bo oskubie, I jeszcze ci zedrze skórę. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @Franek K Z kurą chciałbyś ciut pofruwać, zanim siądziesz z nią pospołu, to nie pozwól się oskubać rozbierając do rosołu 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ha Ha Ha... kurczę... z jajem :D Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi