Bogdan Brzozka Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Witam wszystkich serdecznie, chciałbym się pochwalić, że wydałem swój pierwszy tomik poetycki pod tytułem „Rykoszety wspomnień”. Chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować za bezcenne rady dla: Marlett, Justyny Adamczewskiej, Duszki, Deonix, Nawojki, Iwona Roma, Opal, Marcina Krzysicy, Franka K, Jacka Suchowicza, Polmana, Sylwestra Lasoty, Andrzeja Wojnowskiego, Bronmusa, Czarka Płatak. To Wy (i wielu niewymienionych) nauczyliście mnie podstaw - dzięki wielkie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 7
Marek.zak1 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Super, a teraz Mission impossible, czyli sprzedaż:). Pozdrawiam i życzę także w tym sukcesu. Przerabiałem. 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Za druk 100 egzemplarzy zwróciło się już, nie jestem tak poczytnym autorem, aby żyć z pisania ;))) Ale na paru obliczach ujrzałem radość - i o to chodzi - pozdrawiam Marku serdecznie. :) 2
Marek.zak1 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 A to gratulacje:)). Pozdrawiam 1
Wątpiciel Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Gratuluję. Najważniejsza jest teraz radość czytelników. Nie ma nic droższego. Wszystkiego dobrego :) 2
Bogdan Brzozka Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Wątpiciel Dziękuję bardzo - to ogromna satysfakcja, i nie mam na myśli taniego poklasku, tylko rozmowy z ludźmi którzy przeczytali i w rozmowach ze mną cytują ulubione tytuły czy fragmenty. Najmilszy mojemu sercu był cytat z wiersza ,,Spektakl w małej mansardzie" przytoczony przez czytelniczkę; ,,Czy bisy są przewidziane?" Nie mam wyjścia, wobec takiego wyzwania - pracuję nad następnym tomikiem - w wolnej chwili chętnie odwiedzę profil kolegi ,,Watpiący" Pozdrawiam serdecznie.☺ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ✌ 2
Wątpiciel Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Bogdan Brzozka Zapraszam. Będzie mi bardzo miło. To prawda, kiedy tekst lub jego fragmenty zapadają w pamięć i czytelnicy je cytują, to jest to ogromnie przyjemne dla autora. To jest sukces i takiego sukcesu Panu życzę :) 1
joanna53 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 gratuluję i życzę dalszych sukcesów:) 2
iwonaroma Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Gratulacje :) Ale ja Tobie jakichś rad udzielałam? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, no może coś tam kiedyś skrobnęłam :) 2
jazzkółka Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Bogdan Brzozka Witaj Bogdanie:-) Z serca gratuluję! :-) A Twojemu Poetyckiemu Dziecku, które wyrusza teraz w świat, życzę, by było wszędzie przyjmowane z otwartością na wycinek świata, jaki ze sobą niesie. Twojego świata. :-) Pozdrawiam serdecznie. :-) PS ...chyba masz pomyłkę, bo pojawił się powyżej mój nick, a ja tu dopiero od września, nie poczuwam się do medali. :-) ;-) Jeszcze raz ciepłe pozdrowienia, Bogdanie. :-) 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 @Dag Bardzo dziękuję! @opal Ja książkę wydałem 15 grudnia, nie ma mowy o pomyłce :) Pozdrawiam serdecznie Moniko. 1
Gość Franek K Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 Super. Gratulacje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ja wydrukowałem pińcet i o dziwo się rozeszły. Pozdrawiam i darz wiersz
Bogdan Brzozka Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 @Franek K Dzięki, pozdrawiam serdecznie. :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 Gratulacje i dobrych wiatrów, bo ster już trzymasz :) Pozdrawiam. 1
BPW Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2021 @Bogdan Brzozka Gratuluję Ci i życzę Ci abyś żył z pisania. Pozdrawiam gorąco, BPW
Rekomendowane odpowiedzi