Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 będę pisał do szuflady ominę promienie sławy nie dam rady głupio piszę głuchy jestem na krytykę dziś poeta to pokraka nieudacznik tego świata zamiast kasę brać w reklamie dylematem ludzi mami umarł rynek czytelnika a reklama to liryka górą teksty promocyjne nie poezji słowa dziwne co mam zrobić takie czasy trendy wyznaczają masy wielkim Zenkiem nie zostanę z przyjemnością tworzę chałę białą czarną rymowaną tu nie będzie dobra zmiana nic że rano boli głowa piszę żeby nie zwariować 12
dmnkgl Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Andrzej_Wojnowski Nie mogę się pod tym nie podpisać niestety. Pozdrawiam 2
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam w klubie. Pozdrawiam
Wątpiciel Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @dmnkgl Ja również się podpisuję. Pozdrawiam :) 1
Karina Westfall Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Andrzej_Wojnowski Nie pisz do szuflady. Każdy wiersz ma w sobie urok. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Wątpiciel Dzięki. Do zobaczenia. W domu wariatów - tam w końcu wylądujemy. Ten dom się kiwa. Pozdrawiam
Gość Franek K Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Mam tak samo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Marek.zak1 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Tak to jest, napisałem "Poezjoterapię". Nie palę, nie piję, to trzeba jakoś się odstresować:). Pozdrawiam. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Franek K Dużo Nas. Ale to nie jest nasz czas. Dziękuje i pozdrawiam @Marek.zak1 Dzięki Marku. Niby dużo Nas, a skutków jakoś mniej. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Andrzej_Wojnowski @Franek K @Wątpiciel @dmnkgl @Karina Westfall @Marek.zak1 witajcie w klubie! Chyba wielu z nas pisze dla siebie i dla tych nielicznych osób, które chcą to czytać. Takie czasy. Czasem myślę, że gdyby wybrało się po kilka najlepszych wierszy osób tu piszących i wydało w jednym tomiku - wyszłoby coś bardzo ciekawego. Pozdrawiam. :)))
Wątpiciel Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Allicja Masz rację, świetny pomysł :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Karina Westfall Miło mi ze tak uważasz. Pozdrawiam @dot. Nie prowokuj. Dziękuję i pozdrawiam.
Annie Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy powód jest dobry. A ja już tylko czytam, żeby nie zwariować Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Annie (wyświetl historię edycji) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli byłoby tam dla mnie miejsce to rezerwuję rozdział pod tytułem " Pamiętnik wariata". Pisać nie umiem Gogola lubię serc nie ucieszę może rozśmieszę. Dziękuję i pozdrawiam Też tak myślę. Dziękuję i pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Dag WOW. Odsłuchałem i od razu lepiej - za oknem pada. Pośród płatków śniegu słyszę ciszę w biegu jej spokojne brzmienie krzyczy że nic nie wiem Dziękuję Pozdrawiam
Anastazja Sokołowska Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ale to jest dobre! Dziękuję za utwór. Pozdrawiam!
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Sam jestem pełen sprzeczności. ale parafrazując klasyka najważniejsze jak kończysz Pozdrawiam @Anastazja Sokołowska Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2021 @Andrzej_Wojnowski wiesz Andrzejku, ja sobie tak czasem myślę, że tyle zdolnych osób śpiewa, przepięknymi głosami, ale teksty liche, nic nie niosą, albo byle co. Pozdrawiam Cię serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od czegoś trzeba zacząć. Poniżej mój siódmy tekst. Dziękuję i pozdrawiam PS. Nie dajmy się zwariować.
Somalija Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Andrzej_Wojnowski hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jesteś niesamowity. Nie powiem nic, czego nie słyszałeś: przystojny, utalentowany, zabawny Hmm... czterdziestoletni ??? Chyba dwudziestoczteroletni . Ps. Popracuj nad strojem scenicznym. Mężczyzna z Twoją sylwetką najlepiej wygląda w koszuli z lini SLIM. Są zwężane pod rękawami, widać pracę mięśni podczas śpiewania, przyciągają zazdrosne i rozmarzone oczy. Pozdrawiam i dziękuję .
Rekomendowane odpowiedzi