stara i brzydka Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 gdy raz poczujesz ten smak pragniesz go nie możesz się doczekać każdego dnia bliżej nie wiesz co ze sobą robić trwonisz każdą chwilę sekunde po sekundzie aż w końcu czekanie zabija
stara i brzydka Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 z niecierpliwością czekam na komentarze i uwagi:) pozdrawiam gorąco wszystkich odwiedzających moje wiersze:)
Catalina Acosta Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Hmm..nie powiem, by wiersz zapadał w pamięć. Podoba mi się strona techniczna. A nawet budowanie napięcia. Tylko - co z tego? Pointa - nijaka. Oczywista. Chcę więcej wiersza w tym wierszu. Gry słów. Albo lepszego opisu. Pozdr. Cat
stara i brzydka Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 dzięki za komentarz i dobrą radę:) pozdrawiam:)
Antoni Leszczyc Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ja od siebie dodam, że to dla mnie jest mimo wszystko wiersz o niczym. Przez trzy strofy mówisz dokładnie to samo - w końcu nastepuje pointa, która tak naprawdę niewiele wnosi i niewiele zmienia. Pod względem treści niewiele się pewnie da zrobić - w końcu temat to temat - ale proponowałbym trochę poszaleć z samym tekstem.Wiesz, trochę metafor, trochę ciekawego języka. Żeby się było za co w wierszu zhaczyć, a nie przelatywało, jak w studni. Pozdrawiam, Antek
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 proponowałbym więcej urozmaiceń, stworzenia ciekawszych sformułowań, które byłyby z nutą 'tego czegoś', bo takie to wyłożone na tacy... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi