Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) słońce wytrącone ze snu wraca z tamtego świata kalecząc blaskiem dziergasz ból z powietrza a ja chciałabym ukołysać cię jak fale zmieniając szorstkość w miękką bezbrzeż Edytowane 2 Stycznia 2021 przez opal (wyświetl historię edycji) 10
Moondog Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 @opal już dawno nic tak na mnie nie zrobiło wrażenia dzięki i pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam - jest zgrabnie - Pozdr.
huzarc Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Pobudka często, gdy jawę trudno zaakceptować z jej okropnymi kształtami demaskowanymi przez święcące słońce. Dobry wiersz, pozostawiający w duszy miękką a zarazem szorstką strunę światła. Pozdrawiam:)
Gość Franek K Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Bezbrzeż Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jazzkółka Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @Moondog91 Jakoś ciepło zrobiło się na ekranie od Twoich słów Bardzo Ci dziękuję. Pozdrawiam nie dzielnie :-) @Waldemar_Talar_Talar Zgrabnie dziękuję. Pozdrawiam. :-) @huzarc Dziękuję za poetycki komentarz :-) Pozdrawiam. @Franek K Bezbrzeżne dzięki za serduszka na twarzy:-) Pozdrawiam niedzielnie. :-)
Czarek Płatak Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Miękka bezbrzeż - poproszę o koc z tego materiału :) 1
Wątpiciel Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @opal Coś pięknego! Uchwycono w słowa coś nieuchwytnego :) 1
tetu Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @opalŁadny liryk. Bardzo dużo tutaj subtelności. Podoba mi się. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi