Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 że myśl jest czasem kroplą a czasem rzeką z dopływami szeroko się rozlewającą - nasączającą miłością a nie strachem 10
[email protected] Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 @duszka Chcesz, wydobądź łzy choć kroplę, słonym smakiem ochrzcij wersy. Przebłysk liter dzieło wieńczy, w rytmie płaczu w deszczu moknę. Duszko samych urodziwych wierszy w Nowym Roku. 1
joanna53 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 zgrabna miniaturka, życzę szczęśliwego Nowego Roku:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Witam - dokładnie tak - Miłego życzę. 1
duszka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli łza i płacz, to takie uwalniające, Grzegorzu :) A życzenia są piękne - serdecznie dziękuję i odwzajemniam :) Miło mi :) Dziękuję i również dużo dobrego dla Ciebie w Nowym Roku! Dziękuję, Waldemarze i zdrowego, miłego roku :) 1
duszka Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję! Zaraz dołożę jeszcze kilka życzeń pod poduszkę :) Chociaż nie są one u mnie nigdy konkretne, wiec może wystarczy jedno, tajemnicze i niepoznane nawet dla mnie... Chcę jego spełnienie znajdywać po trochu i coraz bardziej się nim zachwycać. I Tobie, Dag, życze w Nowym Roku jak najwięcej z tego, co Cię zachwyca :) @iwonaroma @Karina Westfall @Artbook @Leszczym Dziekuję Wam za czytanie i serduszka - cieszą mnie :) :) :) :) Edytowane 30 Grudnia 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci za wzmocnienie tego życzenia, bo tak szanse na jego spełnienie rosną :) Również pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @duszkaNiech tak się stanie! :-) 1
duszka Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję za poparcie, Wiesławie! W imieniu swoim i całego świata :) Pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @lena2_ @Franek K Dziękuję Wam i ślę serdeczne noworoczne zyczenia! :) :)
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 @duszka życzenia noworoczne w punkt. Pozdrawiam - i wszystkiego Dobrego :)
duszka Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, już od północy staram się tak myśleć i do tej pory mi się udaje :) I Tobie jak najwiecej takich myśli życzę w Nowym Roku :) Dziękuję i pozdrawiam.
Gość Radosław Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Jest tu myśl i miłość. Wszystkiego dobrego
duszka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, i są nierozłączne :) Dziękuję, Tobie również wiele dobrego :)
duszka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 @huzarc Dziekuję Ci za miły ślad :) I pozdrawiam noworocznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Podpisuję się obiema rękami 1
duszka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie to cieszy! Dziękuję Ci i z serca tego życzę :)
Rekomendowane odpowiedzi