Lidia Maria Concertina Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Nie do twarzy ci w tych mgnieniach... alfach i omegach na karym koniu Rozpadam się na rozpacz... z rozpaczy Błagając Boga o nasze spotkanie... jeszcze w tym życiu, nieważne, na którym biegunie Do drzwi zadzwonił twój sobowtór - z algorytmami i klawiszem "enter" w sprytnych oczach Zapijam się - promilami własnych łez, oralnym seksem przy wylotówkach, na "storno"... sukces? Nie ma nic... Życie - to i bez "escape" łamigłówka Odcisnąłeś się na mnie sercem Piętnem pożądania Zamknięta w baszcie z szyb i tchu Pierwszy mróz W kieszeni grosz - na wieczne nieoddanie Odejmę od siebie... ciebie i mnie Czemu nie żyjesz? Czemu tak patrzysz? Co, nie masz nic do dodania...? 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam - coś dla siebie uszczypnąłem - mimo że tekst zaliczam do trudnych. Spokojnej nocy życzę.
Lidia Maria Concertina Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 @Dag Serdeczne dzięki i wielu wspaniałych chwil w Nowym Roku! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Sylwester_Lasota Każdy może wyważać po swojemu ;) Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku!
Rekomendowane odpowiedzi