Radek78 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 W kokonie własnych, niezałatwionych spraw stygnę bezdymnie i nie wiem jak spać. W kokonie ukryty, włożony między byty, poskładany w kulkę szarpię się z czasem. W bezliku, pośród bezkształtnych znaczeń otwieram oczy, dziwię się pierwszy raz. Niestety, tym razem, to nie tymczasem rozpowiem o życiu i istnieniu w sobie. Gdy już miałem opowiedzieć, to głodny doszedłszy do kuchni zatrułem się gazem. W kokonie przyjemnie i żadne przyszłości, i żadne wstecznie nie są zbyt niebezpieczne.
JAPA Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Radek78 W kokonie siedzi motyl? Czy jednak jeszcze gąsienica?
huzarc Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Kokon to mikrokosmos, a motylek, który go przekraczam żyję krótko, choć urosły mu kolorowe skrzydła Edytowane 16 Grudnia 2020 przez huzarc (wyświetl historię edycji)
Radek78 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 @huzarc Idealnie trafione w sedno, w clue wiersza. Pozdrawiam.
huzarc Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Radek78 To ze mnie snajper jak tak:) również pozdrawiam
Radek78 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Snajper i ptak w sumie mają jeden cel.
Rekomendowane odpowiedzi