Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odebrałem właśnie swój pierwszy tomik poetycki - Moje świata widzenie - wiersze wybrane z ostatnich dwunastu lat - jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt w - Wiadomość - przyślę z przyjemnością. Pozd. wszystkich serdecznie. 10
Wiesław J.K. Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Waldemar_Talar_TalarGratulacje! :-)))))))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje - Pozdr. Dziekuje. Dziękuje Wiesławie. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Wiesław J.K. Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze, cieszę się niezmiernie razem z Tobą! :-)))))))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - Wiesławie podaj swoje namiary a ja bezpłatnie prześle ci swój tomik - Pozd.
Gość Franek K Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Gratulacje panie Waldku :)
Wiesław J.K. Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldku! Odpisałem prywatnie!
Nata_Kruk Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Waldku, chyba mogę sobie wyobrazić, jak się cieszysz. Gratuluję.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadza sie cieszy mnie ten fakt. Jeżeli sie zgodzisz chętnie ci prześlę egzemplarz za miły uśmiech - tylko podaj namiary. Pozd.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Przyjmij moje najszczersze gratulacje, Waldku!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam wszystkich z gratulacjami - serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
Artbook Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ale super, domyślam się Waldku, że jak tylko tomik wpadł w twoje ręce, to bardzo się ucieszyłeś :-) Może nawet zapach świeżutkiego druku był niezwykły ;-) Swoją drogą, jeśli mogę zapytać oczywiście, to twoje osobiste wydanie, własnym kosztem, czy wydawnictwo zainteresowało się wydaniem tomiku? Daj znać w wolnej chwili. Pozdrawiam! 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli można, dołączam się do pytania. To bardzo ciekawa kwestia. 1
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Gratulacje Tomiku ja natomiast mogę się pochwalić z dumą że wygrałam w tym roku 3 konkursy :)
beta_b Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Bardzo dobra wiadomość! Bardzo się cieszę i gratuluje Waldku. :) bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje serdecznie - Fajnych chwil życzę i zdrówka. Dziękuje Iwonko i gratuluje . Trzymaj się uśmiechu. Witam panowie - czas pokarze - jeżeli coś stwierdzę powiadomię was - dziś za mało wiem bo raptem chwila minęła odebrana tomiku.. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 @szept wiatru - dziekuje i pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Brzmi jak prezent na gwiazdkę. Miło to słyszeć Waldku, gratuluję.
Rekomendowane odpowiedzi