jazzkółka Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 pokochają siebie w tobie dadzą łopatkę i wiaderko nauczą kopać dołki pod bliźnim potem już sam nauczysz się kopać bliźniego jak siebie samego znienawidzisz 7
Bogdan Brzozka Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 A później dadzą łopatę, i powiedzą zakop. 1
violetta Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 wiersz fajny, instrukcyjny:) trzeba dziecku wszystko wytłumaczyć. jedynaki mają, że chcą się bawić wg swoich pomysłów. rodzic powinien dziecku powiedzieć, że może się bawić wg drugiego dziecka, że też jest fajnie. ogólnie to istne szaleństwo w wychowaniu i wspaniałe:) 1
Czarek Płatak Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Dobry wiersz. Sama jako rodzić staram się jednak przekazywać inne wartości ;) Pozdrowionka! 1
jazzkółka Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 @Bogdan Brzozka A może nie zdążą i nic powiedzieć... Dziękuję za słowo, Bogdanie. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dag Uczymy się razem z dziećmi Ale to my jesteśmy rodzicami, pokazującymi, czego się uczyć. Fajna książka, słyszałam, nie czytałam - przeczytam, posłucham mądrzejszych. Dziękuję, Daguś, pozdrowienia! @valeria Dziękuję za komentarz Jeśli szaleństwo, to tylko kontrolowane, inaczej będzie anarchia i bezhołowie... Ktoś musi tu być dorosły przecież. Pozdrawiam. @Czarek PłatakJakoś mnie to nie dziwi... Powodzenia na tej drodze, i nie dziękuj! Pozdrawiam serdecznie. @Kot @Radosław @Leszczym @Maciej Leszczyński@fanTomass Dziękuję wszystkim za obecność, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi