Czarek Płatak Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, z tym cukrem jest to racja. Tylko przykro, a może raczej śmiesznie kiedy się ktoś przy'pieprza z pieprzem w wiersze. Jest jak piszesz - albo coś mnie tak, albo coś mnie nie. Reszta to już jakieś sędziowskie punktacje. Chmur się swoich trzymam, a może to one mnie. Czasem spadam, tymczasem oduściskuję Dziękuję. Przytulajmy się póki pora po temu. Pozdrawiam ciepło, a nawet z tulasem. Oj, Grzesiu, Grzesiu, nawet nie chce już mi się tego komentować. A jak Ci nieładnie pachnie to nie zaglądaj. Nie zatęsknię ;) Życzę weny i luzu w majtkach :) @Liryk, @Natuskaa, @fanTomass, @Radosław, @iwonaroma, @duszka Podziękowania za wizytę. Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Czarek Płatak Wesołych Świąt Czarku.
huzarc Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zawsze żyjemy w jakimś dualizmie, a ruch miedzy granicami określającymi jego granice, to ten strumień naszej świadomości w jakim łowimy myśli, jak ryby którymi karmimy swoje istnienie.
Czarek Płatak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, chyba nie ma na tym świecie osoby, która byłaby z nim pogodzona tak w pełni i do dna. Dzięki za czytanie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi