Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 25 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Trochę w górze przesadzili z dawką szczęścia już w tym roku. Nie, że jakoś reklamuję, ale wolę większy spokój. "Dziecko szczęścia" tak se myślę, gdy się uda znów z kłopotów spaść na cztery łapy miękko. Bywa, ale nie w tym roku. Bo za dużo stresu miałam: guz, wypadek i włamanie, teraz covid potwierdzony no i onko odwołane. Szukam sensu w tej wymianie: gdzie ukradli mi majątek, w zamian wira zostawili. Trudny do zgryzienia wątek. Za to mam co robić w głowie! i nie nudzę się nad sensem tyle tu zagwozdek krąży. Ale już nie przyjmę więcej. Ale skoro już koronę dzierżę dzielnie, mimo wagi, czy się mogę zwać Królową Pecha, lub i / Niepowagi? Edytowane 25 Listopada 2020 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 16
Marek.zak1 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Poruszający tekst. Trzymam kciuki za autorkę. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam serdecznie - nieszczęść cykl już za tobą - teraz tylko lepsze przyjdzie czego życzę z całego serca. Uśmiech przesyłam.
iwonaroma Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Podoba mi się zakończenie. Niepoddawanie się zawsze skutkuje przypływem siły. Zgubiło się 'ś' w spaść. Pozdrowienia
beta_b Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @Marek.zak1 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki Panowie, zacznę chyba pisać pamiętnik rymem, bo zwyczajnie nie umiem. Artyzmu tu nie ma, jeno zwykły człowiek. @iwonaroma Ostatnią zwrotkę usunęłam, że jest zbyt wulgarna.
Bogdan Brzozka Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @beta_b Zdróweczka życzę, jeśli prawdziwa jest teoria o sinusoidzie naszego życia, znaczy że teraz już będzie lepszy czas czego autorce z całego serducha życzę. :)
[email protected] Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @beta_b Walczmy razem bat nas leje, ja się tylko z tego śmieję. Powodzenia Betko w walce.
duszka Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest trudny, bo "(bardzo) wyjątkowy stan" naszego życia, ale właśnie - życia. Wiec i na niego można znaleźć dobry sposób. Tak ja do tego podchodzę i tego dobrego sposobu Ci jak najprędzej życzę :) Serdeczności :)
beta_b Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @duszka już pechowi mówię pa inne niech ofiary ma zbyt dosłownie mnie traktuje i nie lubię jak ktoś truje 1
duszka Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To brzmi bardzo dobrze! Tak, pech trzeba czasem doprowadzić do rozsądku :)
w kropki bordo Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @beta_b Zdaję się, że piszesz o swoich własnych przeżyciach....upss...trudno to komentować....wierszowanki...rymowanki...odpadam. Pozdrawiam :)
beta_b Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @w kropki bordo piszę różnie i o wszystkim, choć ostatnio więcej swojego. Czasem to świat, pomysł z książki, skojarzenie. Ale często także moje doświadczenie. Nie ma ograniczeń, oprócz kopiowania, choćby najlepszego trzymania się cudzego kroku. Kropko, rozumiem, że masz inne standardy estetyczno-myślowe. Przynajmniej mamy jasność. Pozdrawiam, bb 1
W_ita_M. Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @beta_b Brzmi współcześnie. Spory ładunek przypadkowości, i zamieszania w codzienności. Peelka musi liczyć na pomyślne rozwiązanie rozlicznych zawiłości losu. Pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 Czymże tak ci podpadłam Losie, że mnie karcisz? Niczym, ja wszak tych doświadczam, Co są tego warci. Pozdrawiam. FK.
Czarek Płatak Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 Poza 'se' nie czepię się, ale rozumiem, że wymógł je rytm i liczba sylab. Pozdrawiam
Tomasz Kucina Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 Odważny utwór, bardzo subiektywny. Trzymam kciuki. Lubię Ciebie, szczera do bólu - prawdziwa. Pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Kochani, męczy mnie kaszel i temperatura. Nie myślę, staram się już tylko łapać oddech, stąd dziękuję za obecność wszystkim zbiorowo. bb
duszka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę Ci jak najwięcej siły, spokoju i szybkiego powrotu do zdrowia! Trzymaj się :)
Rekomendowane odpowiedzi