Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pamiętam ze czytałem ten wiersz dawno temu i zastanawiałem się"co to w ogóle jest? " teraz przeczytałem raz jeszcze i spdobał mi sie, nawet bardzo...
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wszystko TAK a uszy na piłce najbardziej tak
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy to wiersz!!!!????? Proszę pisać na temat wiersza. M. Serocki [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 01-06-2004 22:14.[/sub]
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodzi mi o to,że jest to raczej proza, zapiszana wierszem, b. podobna do wierszy(a jednak) Jacka Podsiadły, mnie taki styl nie odpowiada....
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może Ci przecież taki styl nie odpowiadać, ale czemu od razu dyskryminujesz utwór wyzywając od niewierszy? co do halucynajcji to momentami są naprawdę przyjemne :) przykre jest tylko w nich obudzenie...
Gość Maniek D Sad Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak [sub]Tekst był edytowany przez Maniek D Sad dnia 07-06-2004 02:10.[/sub]
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadza się, że ten fragment najlepszy, ale reszta robi mu klimat, i być musi... pozdr
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ... ups [sub]Tekst był edytowany przez klaudiusz dnia 02-07-2004 13:54.[/sub]
Olenka Janik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz Pana Adama jest zaskakujacy orginalnoscia...najlepsza koncowka..super "wróciłem do Łodzi skrzydła ramion miałem wypoczęte - głowa jak dojrzałe jabłko osadzone twardo na łodydze - wszystko w porządku myślałem o dwudziestej we wtorek spotkanie u przyjaciela i jego słowa: "czytałem ostatnio twoje wiersze boję się o ciebie skaczesz na Bogu jak na piłce z uszami a szatanem kafelkujesz toaletę" halucynacja minęła twarz mydłem myję - oto cała moja toaleta "
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podobają mi się Pańskie halucynacje.. :)) zabieram ze sobą wiersz dla mnie: nadzieją na dobry dzień i dobry wieczór i przygnębieniem zamyślenia nad sensem dziękuję Emilka
Grzegorz Felcenloben Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Do ulubionych :-) Serdeczności G.F.
Rekomendowane odpowiedzi