Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Magdalena_Blu Opublikowano 15 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 w tych rozmyślaniach struny teorii grają najlepiej niewiadomą jest moment do czasu gdy rozpędzeni z przeciwnych stron zamykamy oczy zderzenia przemieniają się w malowanie ścian wywiadówki a poszukiwana boskość podwaja masę gdy spojrzysz na tę pętlę od góry zobaczysz wiązki torów jeśli czekasz na błyski być może chcesz znaleźć tam znów swoją cząstkę 9
[email protected] Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @Magdalena_Blu Wysyłamy miliony myśli, kiedy hadron się przyśni. Miłego wieczoru Magdaleno. 1
Gość Franek K Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Bo to mała fizyka wielkich energii :)
jazzkółka Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @Magdalena_Blu Nieważny bozon Higgsa bo...zen u nas zamieszkał Byle wyjść cało z tych zderzeń... Dobry pomysł na wiersz. I tylko zgrzytają mi dwa pierwszej wersy, wiem, o co Ci chodziło, niemniej... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Magdalena_Blu Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @[email protected] Przy milionach myśli jest szansa na zderzenia:) Dziękuję za wizytę i pozdrawiam:) @Franek K Ooo - właśnie tak:) Dziękuję i pozdrawiam:) @opal No tak, dwa pierwsze wersy wałkowałam dosyć długo i na tę chwilę nic lepszego nie wymyśliłam, może jeszcze na coś lepszego wpadnę:) Dzięki za uwagi. Pozdrawiam:)
beta_b Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Pomysł i tekst zatrzymał, literówka jest w tytule, pozdrawiam, bb
Magdalena_Blu Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @beta_b Dziękuję za wizytę i komentarz. Literówka jest w tytule - zabieg celowy:) Pozdrawiam:)
Magdalena_Blu Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @Jacek_K Przyznam się, że częściową inspiracją do wiersza była reklama, w której chłopak i dziewczyna wpadają na siebie, odbijają się i w tym momencie pojawia się znikąd i ląduje u każdego z nich w ramionach dzieciak. Bardzo mi się ten pomysł podobał i sobie go wykorzystałam tutaj:) Dziękuję za wizytę. Pozdrawiam:)
Gerber Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Dobry tekst, lubię takie klimaty.
Pan Ropuch Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Pomysł tytuł i wykonanie, ach jak ja lubię takie ropuszności... ;) Pozdrawiam Pan Ropuch
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 i tylko kwarki tworzą pomysły na życie lepsze w czarnej materii zderzą hadrony rozpalą zmysły aby na chwilę świat wokół zmienić Pozdrawiam
Magdalena_Blu Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Gerber Klimat, rzecz ważna - dziękuję i pozdrawiam:) @Pan Ropuch Ropuszne ropuszności:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz Wiersz o pomysłowych kwarkach - jak zwykle uroczy:) Dziękuję Jacku i pozdrawiam:)
Annie Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Spodobał mi się tytuł. Zderzenia dają zdarzenia było nie było, może i dalekosiężne czasami :)
Magdalena_Blu Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Annie Tak - trafne spostrzeżenie, a w końcu gra słów w poezji rzecz częsta i pożądana:) Pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdarzacz.. :) od zdarzenia, już się upewniłam. Piszesz o życiu... ciekawa propozycja, dzięki lekkim trąceniom o kosmos. Myślę o 'tam' i 'znów', tzn. próbowałam kilkakrotnie na głos bez tego, podstawiając za "znaleźć", odnaleźć, dla wydłużenia o jedną sylabę. Potraktuj to, jako głośne myślenie. Pozdrawiam.
Magdalena_Blu Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 @Nata_Kruk Jest coś w tym co piszesz, też mi do końca nie gra rytm w końcówce. Będę jeszcze kombinować. Dziękuję:) Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi