Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 11 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 a po zachodzie przyjdzie nowy wschód a jeśli już nie dla ciebie to będziesz sam promieniem i słońce będzie większe dzięki tobie . 10
Gość Radosław Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Być promieniem - tu jest dużo wiary i nadziei Pozdrawiam serdecznie
duszka Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak :) I odkrywam tę wiarę i nadzieję wręcz jako konieczność, czy też warunek mojego/ludzkiego życia. I miłość. Wszystkie trzy. Dziękuję Ci za wnikliwe przeczytanie, badzo mnie cieszy :) Pozdrawiam. To dla mnie radość :) Napisałam ten wiersz chyba własnie dlatego - dla rozjaśnienia i też mojej własnej miny. Teraz ja i moje przedpołudnie jesteśmy Tobie wdzięczni :) Miłego dnia.
Gość Radosław Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 @duszka Tak jest to wiersz do wnikliwego przeczytania, do medytacji.
duszka Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 @fanTomass @joanna53 @Ewa Witek dziękuję Wam serdecznie za obecność i serca :) :) :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To radość i ulga dla mnie, bo przez prostotę swojego pisania obawiam się często, i tak też było w przypadku tego wiersza, że zostanie przeczytany powierzchownie. Myśle, że takie ryzyko zawsze jest, ale nie mam pomysłu na zmiane stylu i chyba tego nie potrafię. Dziękuję! :)
Bogdan Brzozka Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 To co chciałem napisać, wyraził już @Radosław, miłość jeszcze bym dorzucił Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam. :) 1
Gość Radosław Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się, ale odniosłem wrażenie, że @duszka już wspomniała o miłości, pisząc Pozdrowionka
duszka Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 @Bogdan Brzozka @Radosław dziekuję Wam! :) :)
Nata_Kruk Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochanie i.... prawdziwa miłość, może cuda zdziałać... życzę Ci tej najprawdziwszej. Pozdrawiam.
duszka Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochana jesteś, Nato :) Z serca Ci dziękuję i pozdrawiam :) @Joachim Burbank@tetu serdecznie Wam dziękuję i pozdrawiam :) :) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @duszka Pozwolilem sobie przerobić Twoj wiersz: po zachodzie przyjdzie wschód a jeśli nie dla ciebie to sam będziesz promieniem i słońce będzie większe w tobie Pozdrawiam i sercem nadrabiam! :-)))) Edytowane 12 Listopada 2020 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe, ale to już jest inny wiersz, o innym przekazie :) Nie ma w nim aspektu odejścia z tego świata ("a jesli już nie dla ciebie") i staniem się cząstką światła dla innych ("i słońce będzie większe dzięki tobie"). Ciesze się, że Cię zainspirowałam, dziękuję i pozdrawiam!
duszka Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 @lena2_ @iwonaroma dziękuję Wam za miłą wizytę :) :)
duszka Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 @Kot Miło, że zajrzałeś :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi