Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 10 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Ze szczęścia się czasem wyrasta, jak z butów co nagle za małe, a nowe choć dalej prowadzą, podbite już mniejszym zapałem. I chociaż nie zawsze wygodne, a wybór jest z czasem niewielki, to wciąż się wydaje za wcześnie, by włożyć ostatnie lakierki. Edytowane 11 Listopada 2020 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 13
joanna53 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 takie właśnie jest szczęście, świetny wiersz, miłego wieczoru:) 1
Gość Franek K Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Fajne te lakierki, choć osobiście wolałbym być pochowany w trampkach. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie lepiej tak by się czytało? Pozdrawiam. FK.
beta_b Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Fajne, jasne, zrozumiałe. bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Witam - ten mniejszy zapał grubo przemawia - mi sie podoba. Spokoju życzę.
lena2_ Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @joanna53 Dziękuję serdecznie i pozdrawiam:) @Dag Bardzo mnie cieszy Twoje uznanie :) dziękuję i pozdrawiam:) @Franek K hm...nie wiem, być może::) dziękuję i pozdrawiam:) @beta_b Dziękuje i serdecznie pozdrawiam:) @Waldemar_Talar_Talar Cieszę się że przemawia, pozdrawiam:) @dot. @Jacek_K Macie rację, zmieniam, dzięki i pozdrawiam:)
jazzkółka Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @Jacek_K włożyć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buty (=wzuć) A: założyć np. sweter (część garderoby, ubranie) A "ubrać buty" - dopuszczalne jako regionalizm. Pozdrawiam
lena2_ Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @opal No widzisz, też mi się wydawało z początku że" włożyć " będzie poprawnie, ale dałam się zbałamucić :):) dzięki
Natuskaa Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Miałam kiedyś lakierki... to były najgorsze z najgorszych moje... najmniej wygodne buty na świecie. Może nie warto takich nosić, niech sobie leżą. Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Mnie bardzo się podoba..:)
lena2_ Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 @Nata_Kruk Dziękuję Natko:) 1
jazzkółka Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 @Jacek_K Zależy zatem, jakie przyjmiemy założenie. Czy trzymamy się sztywno, czy luźno, tzn. za przewodem p. Profesora. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi