Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 18 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Nie wiem jak podnieść myśli z ołowiu, mierzę zamiary wagą bez skali od ucha do ucha ciszej nikt nie słyszy, skręcam się gdzieś w spiralę zapytania coraz drobniej rozpada się okruchami w dwóch słowach szkoda że ty i tak już nie liczysz
Michał Ziemiak Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Głęboko w prawdę... Zaduma i sens... Po prostu - podoba mi się ;-) POZDRAWIAM (i dziękuję za lekturę "po")
stanislawa zak Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ach..wpadłam w zadumę...ciekawa lektura, podoba misię bardzo!pozdrawiam
Gość Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Wiersz zamykający się w kłębek odczuwania, przemyśleń , zadumy.Liczę Włodku na kolejne , takie chwile .Pozdrawiam :-))))
hipokrytka Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 "rozpadam się w dwóch słowach " Nic dodać, nic ująć. Przemówiło do mnie. Zasmuciło. Pozdrawiam :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ładny, powoduje zadumę nad sensem istnienia, przemijania itp.itd. Podoba mi się. +++ Pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 może "skręcam się w spiralę zapytania"? żeby nie powtarzać tego zapadanio-rozpadania?
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wersja 3.5 :)
Vera_Ikon Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 "ciszej nikt nie słyszy" Chcę wierzyć, że może jednak... i też "nie wiem jak podnieść myśli z ołowiu"... Może łatwiej rozłożyć się obok? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi