Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cisza to spokój, ale i samotność zarazem. Piękny wiersz.

Pozdrawiam. FK.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ta "cicha cisza" jakby wydobywała istnienie wszystkiego wokół, pozwalała je w pełni dostrzec... W ten sposób nie można odczuwać samotności :) Czytając poczułam tę ciszę. Dziękuję :)

Opublikowano

"Cicha cisza" niby masło maślane, ale chyba nie do końca, bo przecież mogłaby być głośna, opowiadać o sobie, wręcz krzyczeć, tłumaczyć się, domagać się uwagi... taka cisza do przemyślenia.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Przepraszam wszystkich, że nie odpowiedziałam na wpisy, recenzję i opinie  ale troszkę pogubiłam się w odpowiedziach . Takie  pisanie nie jest moją najmocniejszą stroną. Chciałabym podziękować za wszystkie odpowiedzi . Bardzo cieszę się, że przeczytaliście mój wierszyk i tak ciepło pisaliście o nim . Moja przyjaźń z ciszą została wymuszona przez życie . Najpierw było mi z nią bardzo źle . Jednak po jakimś czasie zaczęłam się do niej przyzwyczajać, oswajać się z nią a nawet przyjaźnić . Pozdrawiam serdecznie wszystkich czytających " Ciszę ".

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... ta cisza daje po głowie. Obrazowo, bo wchodzi wszędzie, w każdą dziurę i.. w Autorkę. "Słychać" ją...

Powtórzenie.. "w moim domu mieszka cisza".. dobre, ale drugie.. cicha cisza.. dla mnie, nie.

Pozdrawiam.