ais Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2020 gęgam kwacząc bo gadam z kaczkami a cała reszta gęsiną pod stopami schowałam się w kokonie by tam prowadzić konwersację kwaczę narrację a one miarowo kluczem z ptasiego rygoru na swych małych chwiejnych nóżkach przydreptują ochoczo a ja im słowo jak chleb rzucę i wtulę się w wilgotną ścianę piwniczki słyszę ciszę kwakanie z oddali z impetem wdziera się w nasz dialog gęganie kwakanie przestało być już oczywiste 5
[email protected] Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2020 @ais Kaczki i gęsiątka gę gę kwa kwa, tylko mi powiedz gdzie koty masz? Miłego wieczoru. 1
ais Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @[email protected] Grzesiu, koty pochowane za literkami :] @Gathas @TakitamWpis @[email protected] Dziękuję Wam serdecznie Mości Panowie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
[email protected] Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 @ais Stanąłem na głowie i przeczytałem, a za życzenia serdecznie dziękuję i odwzajemniam się niemniej gorącymi. Wszystkiego dobrego, załóż proszę maseczkę. 1
Pan Ropuch Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Tytuł tytulasty, Nona lubi :) Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi