Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) byłem tu byłem tam brakuje mi tylko wyprawy do snu pragnę go dotknąć napomknąć mu by nie szalał by raczej cieszył nie zawsze się spełniał by po prostu sobą był - nie wyciskał smutnych łez bym się nie bał śnić nie zamykał przed nim drzwi Edytowane 14 Października 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Ja też czuję tę bezsilność wobec snów... Czasem niepokoją mnie tak bardzo, że krzyczę w nocy, a poprzebudzeniu się jeszcze długo ten niepokój w sobie noszę. Jeśli odnajdziesz tę krainę snów, z której pochodzą, to wspomnij też o mnie ;) Ciekawy pomysł i temat :) P.S. w ostatnim wersie wkradł Ci się mały błąd pisowni : "przed nim". Pozdrawiam. . Edytowane 14 Października 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) @duszka - dziękuje serdecznie za wizytę jest miła. Kolorowych życzę. @Kot - dzięki za czytanie - owszem wyprawa ale nie na żywo - Pozd. @Gabrys - dzięki za kolejne czytanie. Spokojnej nocy życzę. @Dag - no niby tak - dzięki za przeczytanie oraz miły szczery komentarz. Uśmiechu i spokoju życzę. Edytowane 14 Października 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi