lena2_ Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 może czasem w moim wierszu znajdziesz swe odbicie i rozpoznasz własne smutki które chowasz skrycie może czasem swoim wierszem mojej duszy dotkniesz i uśmiechnę się do ciebie trochę mniej samotnie 7
[email protected] Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @lena2_ Więc duszyczkę Twą dotykam, prąd zaiskrzył już na stykach. Miłego wieczoru Lenko.
Gość Franek K Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Może czasem słowa czyjeś skłonią do przemyśleń niech poezja wśród nas żyje po to się wszak pisze
lena2_ Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 @[email protected] @Franek K Dziękuję serdecznie:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Witam - poczułem ten wierszyk - jest miły. Ciepłego dnia życzę.
lena2_ Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar to cieszę się . dziękuje:)
duszka Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie, tak otwarcie :) Podobałby mi sie jeszcze bardziej bez tych dwóch "może", bo brzmiałby dla mnie bardziej śmiało i dotarł głębiej. Pozdrawiam :)
lena2_ Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 @duszka Dziękuję duszko:)
Rekomendowane odpowiedzi