duszka Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2020 we wszystkie strony świata w ich sercach małych jest jeszcze cały a rok ma cztery najpiękniejsze pory być jak one . 6
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Witam - podoba mi się Duszko - być jak one... super. Spokojnej nocy życzę. Edytowane 8 Października 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Waldemarze i radosnego dnia :) Bądź jak one :) . Odwzajemniam :) I dziękuję :) . @WarszawiAnka @Joachim Burbank Cieszę się z waszych odwiedzin i serduszek - dziękuję! :) :)
[email protected] Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 @duszka Mamy taką samą skórę jak one, zmieniamy czujemy... choć słone. Pozdrawiam i wczuwam się w ich byt i zmienność. 1
duszka Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i chyba (też) w ten sposób, czyli dzięki temu powstają nasze wiersze :) Dziękuję Ci i pozdrawiam :) . 1
duszka Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawa jestem, jak go dla siebie zinterpretowałaś, bo co prawda pisząc myślałam o małych dzieciach, ale, jak zwykle nie wykuczyłam też innych możliwości, które czytelnik może dla siebie wyczytać :) Dziękuję Ci i pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 @Silver Miło Cię widzieć :) Dziękuję za serduszko i pozdrawiam :) 1
duszka Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam :) I cieszę się, że odbieramy to podobnie :) Pozdrawiam!
Silver Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje i również serdecznie pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi