Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) kiedy niegrzecznie składasz pokłon przyglądam się wypiętym kształtom zsuwam koronkę lepkich myśli by płynnym ruchem wbić się i wyjść z twych ust stłumionym oddechem stanowczo w kanonadzie czerwonych znaczeń z drżeniem opuścić białą strużką bo jesteś moją ktoś zaproponuje tytuł Edytowane 25 Września 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 5
dmnkgl Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 @Marcin Krzysica Może coś z tą czerwienią? Jakkolwiek to nie zabrzmi, cały ten utwór jawi mi się jako czerwony ;) Pozdrawiam 2
Marek.zak1 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Ciekawy tekst. Z treści to: "Moja niegrzeczna":). Pozdrawiam 1
miauczenie owies Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Tytuł uniesienia. 1
iwonaroma Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Tytuł wg mnie jest bardzo dobry. Natomiast wadzi mi podwójne 'wyjść'. To drugie można by jakoś przeredagować. 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czujność pomyślę
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło bardzo :) dziękuję:) Dzięki @RafałStudziński za serducho Edytowane 25 Września 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Pan Ropuch Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 @Marcin Krzysica Tytuł: Gejsza Pozdrawiam Pan Ropuch 1
duszka Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi kojarzy sie treść z określeniem "bez twarzy"... Nie tylko ona, oboje. Wtedy byłby tytuł też ostrzeżeniem, którego taki przekaz według mnie potrzebuje. Ten rodzaj zbliżeń, choc na pewno niezwykle pobudzający, nie zawiera w sobie spojrzenia w oczy, tak jakby oddzielił sie od miłości... Musiałam to napisać, bo jest we mnie po przeczytaniu właśnie ten niepokój. Pozdrawiam :) . Edytowane 26 Września 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji) 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię gościć :) chociaż wciąż na ziemi się lenisz :P Można by powiedzieć hedonizm jak napisałaś poznawanie przyjemności pobudzenia dziękuję za niepokój. Dobrze, że wywołuje różne stany nie tylko tą czerwień :)
Rekomendowane odpowiedzi