Pan Ropuch Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) mam nastrój jak pimp jak pimp wyruszę na miasto narzucam futro z białych lisów welurowy kapelusz z pawim piórkiem skórzany pasek skórzane buty z kajmana piękna drewniana laska z głową z kości słoniowej dwurzędowy amarantowy garnitur białe satynowe rękawiczki - jestem gotowy ubrałem się jak pimp jak pimp ruszam na miasto zza rogu wyłania się z intencją zbyt niejasną w przydługich szpilkach z puszką farby kobieta-łania w drugiej ręce dzierży – a jak smartfona na recordzie czas wydłużyć i przyspieszyć krok rzekłem do siebie - milordzie poruszam się jak pimp jak pimp mknę przez miasto chciałem być jak ten wolny ptak a goni mnie celebryckie ciasto wszystko ma na sobie sztuczne wprost z Bangladeszu wprost z Chin do tego farba delux one coat – puszka pięciolitrowa na szczęście nieboga na takim obcasie więc i biegiem nie nazwiesz tego wcale twarz jej się mieni i wykrzywia od krzyku zapamiętale uciekłem jej jak pimp jak pimp wrastam w miasto mam filozofię własną światła gasną twarz krasną usta mlasną jestem jak pimp jak pimp mam miasto i jak pimp jest to miasto to pimpmiasto pa Uwaga wiersz sponsorowany z lokowaniem produktu! – bo zaradność i swoboda ubioru są zawsze w cenie. Edytowane 26 Września 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 6
M.A.R.G.O.T Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @Pan Ropuch bo ona z puszką farby, a on z futrem z lisów. Nie ma białej prawdy Wywróżyć ją z fusów? Kto sztuczny kto żywy. Milord z kością słonia tak jakby strachliwy On w dziupli się schował? Wiersz w swój specyficzny sposób intrygujący. Pozdrawiam. 1
PuszKin Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 2 pierwsze zwrotki i 2 refreny bardzo dobre. 3 zwrotka psuje ten tekst. 1
iwonaroma Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 Trochę pokręcone (zwłaszcza końcówka) ale jakie urocze :) 1
Pan Ropuch Opublikowano 23 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 @M.A.R.G.O.T Dzięki za błyskawiczną reakcję i miłą sercu podrymowankę pod tekstem. Pozdrawiam serdecznie Pan Ropuch @iwonaroma Za namową i radą @a...a zmieniłem tą końcówkę. Muszę przyznać, że wczoraj mi leżała pod warunkiem że przyspieszasz odczyt i czytasz całą na jednym oddechu :DDD Teraz to już nie stanowi problemu dziękuję Wam obu i życzę miłego dnia! Pozdrawiam Pan Ropuch @PuszKin Dzięki za opinię jak zawsze przemyślę. Pozdrawiam Pan Ropuch
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @Pan Ropuch A gdzie muza. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi