Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) byłem w lesie wdepnąłem w chrust spłoszyłem tym młodą sarnę obok drzemał zając byłem w lesie widziałem babie lato które nie chcący popsułem widać niezła ze mnie gapa byłem w lesie zagapiłem się walnąłem w świerk spadło wiele igieł muchomor się śmiał byłem w lesie szukałem echa - wiatr na to rzekł cicho bądź - poczuj jak paproć o kwiecie śni byłem w lesie fajnie było dzięki niemu napisałem wiersz myśląc las to las żyć się chce Edytowane 20 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Nie taka znowu gapa :) jak wierszyk uroczy ... :) niezła - razem, ze mnie - osobno. Sorry, że poprawiam ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - tu się przykleiło a tam odkleiło - poprawione. - dziekuje za czytanie. Ciepełka życzę. @Radosław - dziękuje. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Witaj Waldku, uśmiechnął mnie Twój wiersz. O tej paproci fajne: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I mam piosenkę na tę okoliczność: Pozdrawiam, j.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) @Justyna Adamczewska - witam - miło cię widzieć - - ach te Ali babki - uroczy utwór Miłego dużo życzę Justynko. @Justyna Adamczewska - miło cię widzieć - dziekuje za to i za miły utwór. @Justyna Adamczewska Edytowane 20 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszeczke gapa, ale za to kochający naturę :) Ciepły wiersz, trafia do serca :)
Gość Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar w tym wierszu czuć świeże tchnienie lasu. Lubię twoją wrażliwość na przyrodę. Pozdrawiam :)
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 W sumie sympatycznie. A tytuł inspiruje do zabaw słownych- Popsułem babie lato... i co baba na to? Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło przeczytać tak szczery komentarz - dziekuje. Fajnego dnia życzę. @Jan Paweł D. (Krakelura) - dziękuje serdecznie za odwiedziny. Pozd.
Gość Radosław Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 W lesie jest fajnie ! Ciepły wiersz, wprost na jesienne spleeny. Nałożyłem na niego swój pobyt ,słonce przebijające się przez korony drzew. Fajnie było. Pozdrawiam Waldku, Ciebie i Echo.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Kiedyś pewien niezgraba, który żył w Babicach popsuł babie lato w bokserskich rękawicach naprawiając (aż w potokach potu baba umarła - tego się chłopu nie robi) klimatyzator - stąd sam jak świca.
Rekomendowane odpowiedzi