Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wiedźma dzięki za szczerość - jak dla mnie, każda interpretacja jest dobra, jeśli ją czujesz! To jest moja wizja pisania - przywołać, rozbudzić, tchnąć w czytającego... COŚ! I choćby w jednego - to już sukces i myśl, że 'warto było' :) Oczywiście każdy ma jakąś swoją, jak ja to mówię reżyserską wizję swojego wiersza... ale nie zawsze trzeba, czy nawet warto się tym dzielić. Także @wiedźma - do mnie - zawsze szczerze, nawet jakbyś wybluzgać kulturalnie miała ;)
    • Miejscowość Piątek tuz koło Łodzi Tam mądry Jasio do szkoly chodzi Jest zdolny do tego Więc pewnie dlatego W piątek on pływa na swojej łodzi.  
    • @Charismafilos  trochę mnie gryzła ta interpretacja.  Ta pierwsza, ciut za ostra. Cenię sobie szczerość i  takie były moje odczucia.  Sumienie też jednak mam... Kto kogo może niech już zostanie owiane mrokiem bolesnej tajemnicy....
    • @wiedźma naprawdę winszuję wrażliwości!!   

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To wypisz wymaluj mój pierwotny zamysł... istotnie, brak emocjonalnego zaangażowania PL, czyni wiersz... tylko li marzeniem... a wiedząc to - dalej można zapytać: kto kogo i jak tu usypia? :) Wielkie dzięki za sięgnięcie po... tajemnicę ;)
    • @Maciej Szwengielski gdybym nie była katoliczką, to bym pomyślała, że arcybiskup Ignacy Krasicki się odrodził.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...