Lady_Supay Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 po dniach jasnych, słonecznych córy mgły kwefem pokryły ulice. zamazały światło w oknach, na oczy narzuciły wilgotne płachty, by słońce straciło oblicze w nieprzejrzystych spojrzeniach. z brunatnogniewnych chmur zbudowały wały obronne na niebie, szczelnie broniąc dostępu błękitu. tłamszący półmrok zaległ w kątach. trzaskał smutkiem we włosach, przeszywał, biczował twarz. groźba żywiołu była nie do zniesienia. czekałam na oczyszczający cios grzmot, błysk, krótki jęk bez echa. topole szumiały w oddali.
Michał Ziemiak Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Powiem tak: temat dość oklepany, ale obrazek bardzo przekonywujący i barwny, i plastyczny. Ogólnie na + POZDRAWIAM
Lady_Supay Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Tak, temat banalny, jak niebo, gwiazdy, słońce... Dziękuję zatem, ślicznie ;) Pozdrawiam.Su
Catalina Acosta Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 W zasadzie to nie lubię tego typu utworów, ale musze przyznać że całkiem ładny obrazek namalowałaś, My Fair Lady. Topole mnie wyciszyły...dziękuję. Pozdr. Cat P.S. Cmok&cin-cin
Lady_Supay Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Thank's, Cat :) Miło mi niezmiernie, że się podoba. Cieplutko pozdr., Su.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Malujesz dobre obrazy, poczułem się jakbym tam był. Posyłam + pozdrawiam JJK
Lady_Supay Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Dzięki :) Słowo, to dobry pędzel, tylko efekt zależy od malarza. Pozdr. ciepło. su
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 "branatnogniewne chmury" "tłamszący półmrok zaległ w kątach" ----> bardzo.... :)
Lady_Supay Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 :))) Pozdrowienia śliczne. Su.
Rekomendowane odpowiedzi