Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 wczoraj kochał dziś mówi mam to gdzieś więc muszę odejść wczoraj mówił jesteś melodią tylko ciebie umiem słuchać wczoraj płakał gdy była smutna dziś się śmieje zamykając drzwi drzwi za którymi było dużo słońca wesoły wiatr przytulny deszcz gdzie śniadanie witała miłość a uśmiech smakował jak chleb 12
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się, wersyfikacja też, przeniesienie "to gdzieś" do drugiego wersu daje efekt.
duszka Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Treść ma "moc" i do mnie trafia, ale brakuje mi w tym wierszu jakiegoś małego drogowskazu w kierunku puenty, Waldemarze... Gdybyś na przykład w ten sposób "postawił" go na początku: czy kochał, gdy dziś mówi mam ...wtedy według mnie wiersz by się do końca rozwijał i rozjaśnił swoją wypowiedź, a nie tak nagle się urywał w "pustkę"... Pozdrawiam :) . Edytowane 8 Września 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji)
w kropki bordo Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar Cześć, a tu mi się dzisiaj u Ciebie podoba :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że tak to widzisz - cieszy mnie to więc dziękuje. Pozd. Witam serdecznie - pomyślę co z tym co zaproponowałaś zrobić. Za kolejne miłe czytanie dziękuje. Pięknego popołudnia ci życzę. Witaj - bardzo mnie ucieszył twój komentarz - dziękuje uśmiechem. Pozd. @Somalija - @Allicja - @Natuskaa - wszystkich pozdrawiam i dziękuje. 1
Natuskaa Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Świat to jeden wielki teatr, każdy ma swoją rolę do zagrania. Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To był Czesiek piekarz. Pozdrawiam
Pan Ropuch Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dziś rządzisz i dzielisz ;) Super! Pozdrawiam Pan Ropuch
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Andrzej_Wojnowski - witaj Andrzeju - dziękuje za czytanie i miły utwór. Pozd. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne - miło że się podoba. Pozd.
fregamo Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar o i git Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @fregamo - dzięki że zajrzałeś. Pozd. @Marcin Krzysica - miło cię widzieć - dziekuje za czytanie i głosik. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 @Ilona Rutkowska - dziękuje uśmiechem. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 @Joachim Burbank - dziekuje. @Andrzej_Wojnowski - dzięki za czytanie i utwór. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 @Czarek Płatak - dziekuje Czarku. Pozd.
Ilona Rutkowska Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar również się uśmiecham. I dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi