Jakiś tam Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Kochałem kiedyś wielce Serce rozdarto w podzięce Kochać? Po co? – pytam Kiedy przez kochanie życie zamykam Kochać sobie nie pozwolę Kochasz mnie? Popadniesz w niedolę Otóż pierwsze zakochanie sprawi Że szczęście lub ognień życie strawi Los żarem mnie doświadczył Szczęścia dać nie raczył 2
duszka Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Wydaje mi się , że wtedy, gdy kochanie życie otwiera, jest lub staje się prawdziwym kochaniem... Ta gorycz, którą czuję w Twoim wierszu wynika chyba często z niezrozumienia miłości. Pozdrawiam :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Przepraszam ale ten wiersz nadaje się do warsztatu po pierwsze rymy gramatyczne po drugie powtórzenia. Kochanie można wyrazić w różnych słowach nie tylko kocham. Zapytaj co ci się podoba w tej miłości czym jest dla Ciebie. I może wtedy czytelnik lepiej Cię zrozumie. Pozdrawiam i witam na forum
Rekomendowane odpowiedzi