Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 3 Września 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 . i nie ma w nas żądzy wojny to zgrabny taniec słów uwalnianych przez poruszone życiem serca . 12
duszka Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 @iwonaroma Dziękuję i miłego dnia :)
[email protected] Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 @duszka Karabin zostawiłem w sieni, słowo, słowo w oczach się mieni. Miłego dnia Duszko. 1
duszka Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Karabin i granaty też :) Dziękuję Ci i miłego dnia - bez żadnych wojen :) . @Natuskaa @Joachim Burbank Miło was widzieć - dziekuję! :) :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Ładne uchwycenie wymiany myśli. To ideał, który tylko czasem się zdarza. W rozmowie często czają się różnorakie ukryte intencje. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz zupełna rację, WarszawiAnko, dlatego ten "rzadki przypadek" stał się dla mnie godny wiersza :) Dziękuję Ci i pozdrawiam miło :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem doskonale tę chęć uwiecznienia. :) Dziękuję za serduszko i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Witaj - żeby nie popsuć sensu wiersza powiem tylko że zachwyca. Ciepełka życzę. 1
duszka Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za to ciepełko i również go Tobie życzę :) . @M.A.R.G.O.T @Rajmund Ospały Dziękuję za Wasze odwiedziny i serca! :) :) . Edytowane 3 Września 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 @duszka " Gdy świat przestanie się zbroić a w wojsku zabraknie etatów broń oddamy do hut a trepów do domu wariatów" Pozdrawiam
duszka Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co się stanie z "trepami" w takim świecie nie wiem, ale na pewno stracą swoja "złą" moc, bo inaczej takie pokojowe rozbrojenie nie byłoby możliwe... Dziekuję Ci za pisemną i akustyczna odpowiedź i pozdrawiam :) . @Wojciech Bielun @Kot Dziękuję Wam za wstąpienie i serca! :) :)
duszka Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 @miauczenie owies @Marcin Krzysica Bardzo mi miło i miło pozdrawiam :) :)
Rekomendowane odpowiedzi