Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Idę sobie sopocką plażą myśli jak włosy z głowy wyłażą lato się kończy nadchodzi wrzesień może on w końcu sukces przyniesie wyrwać pomoże fajną dziewczynę z którą upojne chwile przeżyję poczuję smaki kolorów tęczy bo małżeństwo dziś mnie nie kręci kocham kobiety kocham blues geriatria jest tuż tuż dobra muzyka piękna kobieta co czuje bluesa żona niestety tylko rodzina tylko tradycja wszystko dla dzieci - to nasza przyszłość a kiedyś było naprawdę pięknie wszystko różowe ja najważniejszy kochałem bardzo i dalej kocham ale też chciałbym inaczej trochę kocham ją dalej kocham blues geriatria jest tuż tuż podobno facet gdy się starzeje to z brakiem włosów również głupieje wydaje mu się że jest wciąż młody i poszukuje nowej przygody gdzie ma najłatwiej tylko w Sopocie tam pięknych kobiet napotka krocie tęczy spróbuje co rano znika to nie kolory dla geriatryka kochaj ją dalej kochaj blues geriatrię weź na luz 4
beta_b Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drobiazgi, jeszcze ew. do wyrównania, luźne. Pozdrawiam, bb
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 @beta_b Dziękuję. Taki ekspresowy tekst z korku w Sopocie. Idzie jesień - poprawię. Pozdrawiam @Kot Dziękuję. Tęcza może mieć różne skojarzenia. Ja jestem analog. Szukam drugiego brzegu. Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Sopot to dla mnie korty SKT, bracia Kornelukowie, czyli twórcy potęgi (w Polsce) tamtejszego tenisa. Bywałem, widziałem. Pozdrawiam. M
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Figle ci w głowie - ale baw się marzeniami to pomaga... Pozd.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 @Marek.zak1 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Istnieją, działają mimo tego że prawne spory o majątek. Nic się nie zmieniło, latem o trzecie rano dalej tłumy na deptaku. Dziękuję i pozdrawiam To podobno nieuleczalne. Dziękuje i pozdrawiam.
Pan Ropuch Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) @Andrzej_Wojnowski Tłumy na monciaku oj tak. Mimo tej całej ferajny i niezliczonej liczby klubów i przybytków jedzeniowych można w tym wszystkim łyknąć trochę kultury, ale trzeba się już przy tym nieźle nagimnastykować. Co do muzyki kiedyś tam się wpadało na chyba najkrótsze randez-vous klubowe (w sensie odległości krokowej pomiędzy ;) atelier-spatif-sphinks. Teraz chyba tylko ta środkowa opcja weszła by tylko w grę, pierwszej już nie ma, a trzecia to już nie to samo. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 2 Września 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Pan Ropuch To już nie to. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najmilej wspominam Sopot z lat 80 i kultową "Meduzę"i oczywiście Bungalow. Dziękuję i pozdrawiam 1
Pan Ropuch Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) @Andrzej_Wojnowski chyba masz Ci rację! miał być niekoniunkturalny, a mimo to jest koniunkturalny. (zkoniunkturalizował się :D ;) Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 2 Września 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Pan Ropuch Takie czasy - dla mnie ciężkie. Jestem analogowy. Pozdrawiam 1
Pan Ropuch Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Andrzej_Wojnowski Byłbym zapomniał o Panu Krzysztofie Daukszewiczu :DDD jest, żyje i tworzy. Świat dzisiaj już nie stać na wymianę klocków hamulcowych, żeby zwolnić do jego humoru i satyry - trzeba dać ostro po heblach. Po całości! Pozdrawiam Pan Ropuch
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Pan Ropuch Jazda bez hamulców to finezja. Z wiekiem klocki i tarcze się ścierają i wtedy jest jazda. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi