duszka Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 . wyprzeć się nie daje, zawsze wraca prawda być jak ona - na zawsze . 4
[email protected] Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @duszka Tylko jak to zrobić, grę ustalił Raj, jabłko ugryzione, ogryzek mi daj. Pozdrawiam niedzielnie Duszko. 1
duszka Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iść za tęsknotą za nią i pragnieniem jej, które sa w nas, bo w nas pozostały po wypedzeniu z raju... Ona, jedność z nią chyba jest tym rajem. Dziękuję i pozdrawiam :) @milczenie owiec dziękuję Ci za czytanie i serduszko :) 1
iwonaroma Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Prawda :) że tak jest. Pozdrowienia :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Dla mnie, niekoniecznie końcowe.. na zawsze.. ale ogólnie, mini w porządku. Prawda nie da się wyprzeć, wróci, może po czasie, ale wróci. Pozdrawiam. 1
duszka Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda też jednoczy, tylko ona :) Pozdrawiam Cie również :) . W ostatnim "na zawsze" zawarłam moją (naszą) tęsknotę za wiecznością czy nieśmiertelnością.., taką w prawdzie i miłosci, a więc nadałam mu inne znaczenie niż powyżej. Dlatego go zostawię :) Niemniej dziekuję za miły odzew i pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi