Pan Ropuch Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) jak szpieg przechadza się alejkami bez końca ma coś na celu zazwyczaj stajesz z nim vis-a-vis już tylko płaszcz i kapelusz nawet nie było czasu by jakkolwiek zareagować płaszcz poszedł w ruch - spokojnie nie bój się! to tylko wiersz surowy bez rymu możesz go już zjeść i powiedzieć - czy smakował Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 5
fregamo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @Pan Ropuch a to zdjęcie to swego rodzaju co...? Pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 ... 'zszamałam'.. smaczny, bo inaczej o pisaniu, dobry tytuł, no i.. mamy rękopis... :) Pozdrawiam. 1
Pan Ropuch Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) @fregamo z myślą o Tobie zmiana tytułu może będzie prościej zrozumieć zamysł autora ze zdjęciem ;) Pozdrawiam Pan Ropuch @Nata_Kruk Fajnie, że spróbowałaś mam nadzieję, że był lekkostrawny. Dziś większość twórców syta ;) :D więc nie ma a co ich przekarmiać. Ja zaraz ruszam na łowy, czytać i partycypować. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Nie pamiętam już, kiedy napisałem swój ostatni wiersz na kartce papieru, ale na pewno było to w erze przedkomórkowej. Po zakupie pierwszego telefonu komórkowego dosyć szybko zauważyłem, że tekst można w nim zapisywać w formie roboczych esemesów, a telefon, w przeciwieństwie do kartki papieru i pióra, był zawsze pod ręką, to znaczy w kieszeni. No a potem, to już się już potoczyło. Pozdrawiam 1
Pan Ropuch Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) @Sylwester_Lasota Kopę lat Panie Sylwku! Też tak robię, nie jestem oportunistą względem postępu i względem wygody :) Ale nie kłamiąc też - 90% moich wierszy i tekstów ląduje jako pomysł i zaczyn wpierw na papierze, nazywam to sam - próbą pióra i papieru. :) ;) Śmiejąc się samemu do siebie, że jeśli papier dał radę to przyjąć, a pióro w międzyczasie nie zaniemogło to już z góreczki :DDD Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
w kropki bordo Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) @Pan Ropuch Fajne, ale....:)))))) bym tą "świadomości" w drugim wywaliła na zbity pysk, raz że to dopełniaczówka, po co ci ona, dwa zdradzasz puentę.....a i z samą puentą "(...) surowy bez rymu pręży się przed tobą możesz go dotknąć" na przykład, jak dla mnie za duże dopowiedzenie na końcu. Miłego :)))) edytowałam, bo mi to prężenie uciekło, sorrcia :) Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 1
Pan Ropuch Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @w kropki bordo chyba masz rację chyba za dużo dopowiedzeń... zmieniam... Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi