duszka Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) odrywam spojrzenia i wznoszę lekko i zręcznie wplatam w przemijanie sosnowy różaniec . Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji) 7
iwonaroma Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2020 :) miło Cię znów widzieć :)
[email protected] Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @duszka Sosnowy różaniec, dla niektórych kaganiec. Miłego wieczoru.
duszka Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a mnie Ciebie :) Dziekuję :) A u mnie on kaganiec zdejmuje... Dziekuję za obecność i serduszko :) @Waldemar_Talar_Talar @annzau @Sylwester_Lasota dziękuję Wam i pozdrawiam :) :) :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Wiara daje wielu ludziom możliwość spokojniejszego pokonywania ścieżek codzienności i wielu z nich nie wyobraża sobie dnia bez zmówienia różańca. Tak mi się zarysowała mini. Sprawnie to ujęłaś, duszko. Pozdrawiam. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przekonuję, się, że nie tylko tych zwykłych ścieżek codzienności, ale szczególnie tych cięzkich i poważnych przeszkód na nich... Płynie we mnie wtedy siła i spokój. Robię się bardziej obecna i lżejsza. Dziekuję Ci Nato, za wczucie się i pochwałę. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi