iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) mam już fizyczne ciałko ociupinkę rozumu i trochę serca zdobytego w doświadczeniach ostatnio doznałam mojej przyjaciółki - duszy obiecała że zespoli mnie z duchem kiedy wyjdę z bloku Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 7
Pan Ropuch Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) @iwonaroma a nie lepiej duszy mojej przyjaciółki bo wychodzi już pal licho o szyk, że to mojej jest nadrzędne do duszy tam dalej też jest duch(wiem, że to nie to samo co dusza ale strzelam, że to jeden z jej synonimów i kojarzy się też podobnie) pokombinowałbym z synonimem ducha ot chociażby sacrum czy coś w ten deseń Pan Ropuch Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wnikliwość w czytaniu i porady. To "trochę" żartobliwy wierszyk więc 'sacrum' jest za poważnie... A duch to jednak coś więcej niż dusza... 'Duszy mojej przyjaciółki' sugerowałoby, że to inna osoba, a tego bym nie chciała. Co do szyku, fakt, trochę pokręcony, może coś jeszcze zmienię (ale nie obiecuję :)) 1
Pan Ropuch Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma wybacz Pan Ropuch nie jest orłem w wychwytywaniu znaczeń i treści ALE już zaskoczył Twoja dusza występuje tutaj jako przyjaciółka :DDD ;) ;) ;) (palm face) tak to jest jak się szybko czyta i daje się ponieść pierwszemu wrażeniu. Pozdrawiam Pan Ropuch 1
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W necie nie da się wolno czytać ;) Pozdrawiam również 1
fregamo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma dlaczego... całkiem ciekawe ujęcie tematu a wers "mojej przyjaciółki - duszy" celujący w znaczeniu
[email protected] Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma Nieraz siadasz i piszesz- stałe, co wchodzi na kliszę. Pozdrawiam Iwono, dobrego dnia... z uśmiechem.
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma będzie z Was cudowna para Iwonko.Pzdr
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Szok czasem konieczny ;) To prawda, wolniej znaczy uważniej, spokojniej... a współczesny świat pędzi, czy trzeba czy nie trzeba ;) Zdrówka też! Grzegorzu :) jak miło... z miniaturką... Również pozdrawiam i również dobrego, pogodnego dnia :) :D dzięki i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
w kropki bordo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma "mam już fizyczne ciałko ociupinkę rozumu"....no Calineczka! Iwono, infantylne! Sorry
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, że mierzi cię infantylność... ale ja ją kocham :)
w kropki bordo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma nic mnie nie mierzi, ale to osłabia twój tekst, w/g mnie, ale...co ja tam. Pozdrawiam:)
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Im słabszy tym lżejszy, zdrówka
w kropki bordo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma trochę to głupie...ale można i tak :)
iwonaroma Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) trochę głupie wg mnie przyjaźniejsze niż głupiomądre, no, ale każdy z nas ma swoje cele i priorytety. Dobranocka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
w kropki bordo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @iwonaroma ja na przykład nie mam żadnych....i priorytetów również.... więc chyba mówisz tylko o sobie :) Dobranoc.
iwonaroma Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @milczenie owiec :) dziękuję
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @iwonaroma Nie tylko Ty. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem :) Chociaż są tacy, którzy nie chcą budować, a jedynie rozwalać, (zwłaszcza innych ;)) ale my - budowlańcy - się nie damy. Pozdrawiam z budowy (albo bardziej swojsko: zdrowie na budowie! :)) Dzięki za serce
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @iwonaroma Budujemy tak jak w piosence, ale co z tego wyjdzie: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi