Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kasztanypokrytekolczastązieleniąprzesądówwśródinnychnieświadomycho swympodobieństwiezrodzoneprzez ziemięzawieszonena drzewieistnieniaspadającpokazująswą duszęw desperacjikasztany
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Beata Szymańska @ Sep 4 2003, 10:26 AM) pokrytekolczastązieleniąprzesądów ten wers powinien kończyć.Moim zdaniem.Dobrze wymalowane.Dziekuję.Już jesień.Znowu.Na szczeście.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak rzadko dajesz tutaj wiersze..szkoda.. kasztanypokrytekolczastązieleniąprzesądówwśródinnychnieświadomycho swympodobieństwieświetny...następny taki mój..pozdrawiam ciepłoMirka
Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Paniom bardzo za komentarze. "CYTAT (Beata Szymańska @ Sep 4 2003, 10:26 AM) pokrytekolczastązieleniąprzesądówten wers powinien kończyć.Moim zdaniem"Nie chciałam w tym momencie zaokńczyć, bo dopiero wtedy pióro mi się zaczynało ogrzewać Nie dodaję częściej wierszy, bo ostatnio mi troszkę nie wychodzą... Mam jednak nadzieję, że to chwilowe kłopoty.Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziś widziałem pierwsze kasztany, jeszcze białe po rozłupaniu...troszkę mi się podoba Pozdrawiam,Kai Fist
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja powiem, znajdź własną drogę i swoje kasztany:) ciekawa jestem, jak pisze Beata, jeśli się mylę, przepraszam i pozdrawiam, agnieszka
Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "dziś widziałem pierwsze kasztany, jeszcze białe po rozłupaniu..."One nie ukazały jeszcze prawdziwej duszy. Pokazują swój czarujący brąz dopiero w desperackim akcie śmierci "a ja powiem, znajdź własną drogę i swoje kasztany:) ciekawa jestem, jak pisze Beata"Ja tylko widzę kasztany oczyma serca, a wtedy przecież każdy z nich jest inny Dziękuję bardzo za komentarze. Przepraszam jednocześnie za sposób odpowiedzi, ale coś mnie dzisiaj natchnęło do tego stylu...Pozdraiwam bardzo serdecznie
Bartuss Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o nie .. tego to się już nie spodziewałem .. naprawdę .. i każdy krytyk jakiej maści by nie był wytknie formę. To nie wygląda jak wiersza ale jak układ wyrazów pisanych jeden pod drugim .. klasyczny brachykolon ... nie lepiej było to zapisać w czterech wersach ? miałoby sens głębszy, a w wierszu nie chodzi o długośc przecież ..
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bartuss... spróbuj poczytać na głos i włącz sobie w myśli metronom. Powstanie imitacja odgłosu lecących na ziemię kasztanów. Ja przynajmniej takie coś usłyszałem. Trochę wyobraźni Pozdr.
Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Mirosław Serocki @ Sep 5 2003, 09:17 AM) (...) spróbuj poczytać na głos i włącz sobie w myśli metronom. Powstanie imitacja odgłosu lecących na ziemię kasztanów. Ja przynajmniej takie coś usłyszałem.(...) Staram się ostatnio odejść od stereotypowej formy i znaleźć coś innego, niepowtarzalnego - tylko dla siebie... Przepraszam, jeśli moje próby są nieudolne, ale człowiek uczy się przez całe życie...Dziękuję Panu bardzo. Jest mi niezmiernie miło, że wyraził Pan tak pochlebną opinię o moim wierszu Pozdrawiam bardzo serdecznie
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Za używanie słowa "Pan" będę ekskomunikował bez prawa odwołania Pozdr.
Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Mirosław Serocki @ Sep 5 2003, 03:50 PM) Za używanie słowa "Pan" będę ekskomunikował bez prawa odwołania Obiecuję, że będę unikać tej formy jak ognia Pozdrawiam bardzo serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi