Koziorowska Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2020 portret wiatru jeden przesmyk i bezkształt wypryśnie wyolbrzymionym natarciem lotnych szyb kolejny zgrzyt źle dobranego przędziwa i możemy spijać spłoszone owoce jemioły pora byśmy zapomnieli o rychłym porządku płowych jak księżyc zakończeń nerwowych oto bije dzwon chleba powszedniego przebrzmiewa opowieść straconego buntu portret wiatru ociekający przeterminowaną jednością zbędnych przyimków tłoczy się na granicy chleba i wina spotkały się wyblakłe niewypały zjednoczonych znamion niedopałki pokryte gęstą zżółkniętą zorzą leśnego runa 3
fregamo Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2020 @Koziorowska nic nie rozumiem z tego utworu wybacz... 1
ais Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2020 Wiem, że nic nie wiem. Ale przypomina obraz trąby. Pozdrawiam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 @Koziorowska Liturgiczno - mistyczny tekst. Tak to odbieram. Jak dla mnie OK. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi