Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) czy można przytulić wiatr porozmawiać z nim o tym o tamtym czy można się uśmiechnąć do niego by poczuł że nie jest sam jak drzewo na środku pola którego unika echo ba nawet mgła czy pozwoli poczuć zapach trawy gdy ranek pytam nie tylko jego pytam i was bo wiem że go lubicie tak jak ja Edytowane 10 Lipca 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
[email protected] Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 @Waldemar_Talar_Talar Kiedyś po setce próbowałem- poniósł szubrawiec kawałek. Erka, rodzina i szpital, powieje, ominę nie witam. Wszystkiego dobrego Waldku, pamiętaj o wyborach, ma nie być wiatru.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) @[email protected] - witaj - nie mogę obiecać że go nie będzie. - ale mogę obiecać że na wybory się udam - myślę że mój kandydat wygra... - za odwiedziny bardzo dziękuje. Pozdrowienia ślę. @huzarc - dziekuje. Edytowane 10 Lipca 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dyplomatycznie trochę cynicznie, ale uczciwie... a takich lubię. Baw się dobrze Waldku w wyborczy i wakacyjne weekend.
Gość Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 Wiatr pozwala poczuć zapachy natury i wtedy uśmiech pojawia się na twarzy Podoba mi się wiersz. .
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 @iwonaroma - dziękuje śląc uśmiech. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też się uśmiecham do twojego komentarza - dzięki. Spokojnej nocy życzę.
Czarek Płatak Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 Moim skromnym zdaniem nie można, znaczy się nie da :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 @Czarek Płatak - w poetyckiej fantazji chyba tak - dzięki. Pozd.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 @Waldemar_Talar_Talar Ja tam wiatru wprost unikam bo mi włosy wciąż rozwiewa i kołysze pod mym oknem okazałe stare drzewa tak jak chciałby je połamać bo się mści na d gałęziami jak więc widzisz ja na bakier ze wszystkimi mam wiatrami. pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Waldemar Talar Raczej wiatr "tuli" się do nas. Pozdrawiam ;-)))))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 @Wieslaw_J._Korzeniowski - no niby tak - dzięki. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi