M.A.R.G.O.T Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ubrana w czerwone płatki leży na polance marzeń. Jej włosy jak złote fale dotykają nieba twarze. Codziennie inne spojrzenie, by poczuć chwile z głębi snów. Zobacz jak swoim oddechem zmieniasz w motyle płatki róż. Idę w chmurach Twoich myśli, wokół mnie krążą motyle. Tańczą wraz z zachodem słońca, ja podziwiam każdą chwilę. Z włosów spływa złote światło jak ciepły deszcz z serca Boga. Powiedz mi tylko Cię proszę, jakie masz dziś niebo w oczach ? 5
M.A.R.G.O.T Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 @Sylwester_Lasota a teraz mam ochotę na mon cheri :) i przytulę się do swojego kota :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witaj - każdy z nas takie niebo widzi jakie widzi...ciekawie dziś u ciebie. Uśmiechaj się.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2020 @Waldemar_Talar_Talar dziś u mnie pada, ale spoko. Słyszę muzę :) Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie niebieskie. Pozdrawiam
M.A.R.G.O.T Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2020 @Andrzej_Wojnowski albo szare... albo z przebłyskami słońca :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi