Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Justyna Adamczewska Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Działanie Zielone oczy moje zawsze lśnią niepokojem rudy warkocz poraża idzie wielka ekstaza. Blaski burza sino z nieba leje się wino soczewek się pozbywam ceglany kielich rzucam. I tak w działaniu trwam choć na otwarcie nieba czekam bramy aniołow skrzydła tulę jak w tytule. Jstyna A. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) 10
wjola Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 mimo późnej pory musiałam się zalogować ;) działanie to jest to :)
beta_b Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaskakujące sformułowanie, Justi. Usiadłam nad nim i kraczę, muszę nabrać dystansu i jeszcze raz przeczytać bo cały ciężar wiersza tu mi się przewrócił. Cieszę się, że jesteś. bb 1
W_ita_M. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) @Justyna Adamczewska Mogło być w puencie; Pod skrzydła aniołów tulę się jak w tytule. (I jeszcze - ceglany kielich zbywam) Literki same się pozjadały... będzie trochę pracy. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez ~Marianna_ (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Miłe Marianno, że byłaś i czytałaś. Dzięki za pomoc. Jednak wiersz pozostanie taki, jaki jest.
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @wiolu, dzięki, pozdrowczyk.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam - /o / w niepokoju się zgubiło - a wiersz taki wariacki lecz miło się czyta. Uśmiechu dużo życzę.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Justyna Adamczewska ładnie
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Betko, aż się uśmiechnęła, nie z Tiebie, jeno I to Czyżby kruk na Cię zwrócił uwagę? Fr. wiersza Allana Edgara Poe "Kruk" Raz w północnej, głuchej dobie, gdym znużony siedział sobieNad księgami dawnej wiedzy którą wieków pokrył kurz -Gdym się drzemiąc chylił na nie, usłyszałem niespodzianieLekkie, ciche kołatanie, jakby u drzwi moich tuż. Tak powrót do przeszłości. Dzięk za wszystko. J. @M.A.R.G.O.T Witam po moim wierszem. Ja Twoje dopiero poznaję. Dziękuję J. No takie /o/, że się zagubiło, bo się przetraszyło. Dziękuję Waldku. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) 1
Gość Radosław Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Ciekawe prowadzenie wiersza. Bardzo dynamiczny, z pauzami , z pazurem, i z ogonem. Pozdrawiam. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Radosław (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Energetyczny wiersz ale i z czułością... Tak, tulić się do kogoś/czegoś to co innego niż tulić kogoś/coś. I anioły potrzebują czułości, a więc działamy :) pozdrówka 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dzięki za możliwość działania... poruszający i myśli targający wiersz pozdrawiam Cię Justyno! 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Wiesławie. Fajnie, że byłeś. Również pozdrawiam. :))))) O Czarek, miły komentarz naprawdę. To jeszcze raz ja. Miałaś rację, poprawiłam. Nie wiem dlaczego, ale nie tak odczytałam Twój komentarz.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 No i widzisz, droga Justyno. Twój utwór to, dokładnie tak jak w tytule, czyste działanie. :-) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaak, Wędrowcze, działanie, działanie, i znów działanie mnoży nasze postrzeganie rzeczywistości. Dziękuję. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radosławie, dziękuję. Wybacz, że dopiero teraz. J. Czarku, kłaniam.
Rekomendowane odpowiedzi